Online bestellen

Kies voor het gemak van online bestellen

Wij ontmoeten je het liefst in onze showroom, waar we je graag de tijd geven om rustig een auto te bekijken, erin te zitten en ook een proefrit te maken. Wij begrijpen ook dat de tijd veranderd en zien ook steeds meer dat onze auto’s online besteld worden. Ook klanten die hun auto online bestellen willen wij dezelfde kwaliteit van ervaring kunnen bieden als de klanten die bij ons op locatie komen.

Veilig bestellen op Autosmeeing.nl, hoe werkt dat?

Maak je keuze uit ons smaakvolle aanbod, speciaal geselecteerd door onze ervaren inkopers en door onze professionals vooraf al geïnspecteerd. Laat jezelf verrassen door de professionele wijze waarop de afhandeling plaats vindt.

7 dagen per week persoonlijk advies

Heb je tijdens het winkelen op onze site een vraag, of persoonlijk advies nodig? Wij staan 7 dagen per week voor je klaar om je te helpen. Je kan daarbij kiezen voor direct contact via telefoon, mail of zelfs WhatsApp.

Heldere informatie om de juiste keuze te maken

Om je een zo goed mogelijk beeld te geven van elke auto kun je bij ons gebruik maken van o.a. de 360° foto. Zo kan je de auto’s van alle kanten goed bekijken en inzoomen op details die voor jouw belangrijk zijn. Bekijk ook ons ruime aantal in- en exterieur foto’s evenals de complete onderhoudshistorie van al onze occasions.

Uiteindelijk maak je natuurlijk jouw keuze op basis van je eigen wensen, budget en voorkeuren.

Wij geven graag zo lang mogelijk garantie

Kies voor de zekerheid van Best Buy en geniet van 12 maanden garantie. Ruim 85% van de mensen die bij Auto Smeeing Soest een auto hebben gekocht, hebben gekozen voor het Best Buy Pakket. Daarmee kies je voor onderhoud volgens fabrieksschema en maar liefst 12 maanden garantie vanaf de aankoop. Mocht het voorkomen dat er toch garantiereparatie nodig is, dan word je compleet ontzorgd o.a. door onze luxe haal- en brengservice inclusief vervangend vervoer.

Wij ruilen ook graag je huidige auto in

Heb je een mooie auto gezien, en je wil daarop jouw auto inruilen? Dat kan! We ruilen graag je huidige auto in. Bij ons krijg je altijd het beste inruilvoorstel, ook online, laat je dus verrassen!

Meerdere betaalmogelijkheden

Betaling is pas nodig op moment van leveren, maar het is wel fijn te weten wat de mogelijkheden zijn. Betalen kan bij ons via overboeking, pinnen of iDeal. Toch niet tevreden of liever van de koop af zien? Je krijgt jouw geld volledig terug, zonder verdere vragen. Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om de auto te financieren.

Binnen 72 uur gratis thuis afgeleverd

Je auto gratis bij je thuis laten bezorgen op de dag en tijdstip die jou het beste schikt. Het is zelfs mogelijk, indien nodig, om binnen 72 uur na aankoop de bestelde auto thuis afgeleverd te krijgen. Uiteraard leggen onze afleverspecialisten je tijdens de aflevering van de auto alle functies uit en helpen je direct met zaken zoals de smartphone koppelen en de radio instellen. Heb je ook nog een inruilauto? Wij beoordelen kort of deze inderdaad in de staat verkeerd die je vooraf hebt aangegeven. Zo ja, dan nemen we deze meteen mee.

Uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in Soest om daar je nieuwe auto op te halen. Onze afleverspecialisten presenteren met veel plezier je mooie auto en uiteraard ons bedrijf. En trakteren we je graag op een vers kopje koffie of thee in onze gezellige pub.

14 dagen niet goed geld terug garantie

Zo, je nieuwe auto is besteld! Wij zorgen ervoor dat de auto 100% wordt klaargemaakt, zodat jij alvast kan gaan genieten van de voorpret. Na onze gratis thuisbezorging kun je de auto 14 dagen uitproberen. Ben je onverhoopt toch niet tevreden met je nieuwe auto? Dan helpen we je graag met een alternatief, of we maken een afspraak zodat je de auto kan terug te brengen en storten we je geld terug.