Online bestellen

Bestel jouw mooie auto nu gemakkelijk en vertrouwd online

Online winkelen is ook bij Auto Smeeing de laatste jaren heel gewoon geworden.
Al veel klanten hebben thuis vanaf de bank hun nieuwe auto online bij ons aangeschaft.

Kom je langs in onze showroom in Soest of kies je voor het gemak van onze online showroom? Wat je ook kiest, ons online verkoopteam staat 7 dagen per week voor je klaar.

 

Hoe werkt het online bestellen?

1. Winkel gemakkelijk online
Het begint natuurlijk met de auto. Kies uit ons brede aanbod je mooie auto uit. Uiteraard zijn al deze auto’s vooraf geïnspecteerd en is de onderhoudshistorie bekend. Daarnaast is het bij ons mogelijk om te kiezen voor maar liefst 24 maanden garantie bij aankoop.

2. Heb je een vraag?
Heb je nog een vraag die niet direct beantwoord wordt op onze site of wil je voor de bevestiging toch even een van onze adviseurs spreken, bel ons gerust. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar, ook in weekends en buiten kantooruren.

3. Maak je keuze
Dagelijks zet ons team van presentatiespecialisten zich 100% in om je een zo goed mogelijk beeld te geven van onze mooie occasions. Dit doen we onder andere met een uitgebreide fotopresentatie aangevuld met alle informatie over de auto. Op basis van je wensen, budget en voorkeuren kan je met zekerheid de juiste keuze maken.

4. Auto inruilservice
Wil je graag een auto inruilen? Geen probleem. Op het bestelformulier kun je dit eenvoudig aangeven. Wij nemen dan contact met je op en gaan aan de slag om je de beste inruilprijs te realiseren.

5. Betaalwijze
Bij ons hoef je pas te betalen als je de auto krijgt. Gewoon met pinbetaling tijdens aflevering. Uiteraard kan vooraf overmaken ook. Ook is het mogelijk een financieringsvoorstel aan te vragen.

Wil je toch nog van de koop afzien? Neem binnen 14 dagen contact met ons op en je krijgt het aankoopbedrag volledig terug. Zo loopt u geen enkel risico.

6. Bezorgservice
Een van onze services is dat wij de auto ook thuis kunnen bezorgen voor slechts € 99,-. Dit kan op de dag en tijdstip die jij wenst, tussen 3 en 10 dagen na de aankoop. Onze afleverspecialist helpt je graag goed op weg en legt de auto aan je uit en verbindt zelfs je telefoon.

De eventuele inruilauto wordt beoordeeld op de staat zoals omschreven en vervolgens meegenomen.

7. Niet goed, geld terug garantie
Wil je toch nog van de koop afzien? Neem binnen 14 dagen contact met ons op en je krijgt het aankoopbedrag volledig terug. Zo loop je geen enkel risico.

8. Tot 3 jaar garantie
Standaard verlenen wij 12 maanden BOVAG garantie op al onze personenauto’s. Kies voor de extra services en zekerheden van ons Best Buy Pakket en ontvang - afhankelijk van de leeftijd en kilometerstand van de auto - tot maar liefst 3 jaar garantie, inclusief mobiliteitsservice en onderhoud volgens fabrieksschema bij aflevering.