Garantie en zekerheden van Auto Smeeing

Wij van Auto Smeeing vinden dat jij zo lang mogelijk zorgeloos moet kunnen rijden in je nieuwe mooie auto. Al onze occasions voldoen aan strenge eisen zodat wij er 100% zeker van zijn dat uw nieuwe auto aan de hoogste kwaliteit voldoet. Iedere occasion is voorzien van onderhoudsregistratie en is de historie bekend. En met een van onze afleverpakketten helpen wij je je onbezorgd op weg met aanvullende services.

BOVAG Garantie | Al onze occasions hebben standaard 12 maanden BOVAG garantie. Auto Smeeing biedt u naast de standaard BOVAG garantie de mogelijkheid om uw zekerheden uit te breiden door middel van aanvullende afleverpakketten.

BOVAG 40 puntencheck | Al onze occasions hebben de BOVAG 40-Puntencheck. Zo’n voertuig is op veertig essentiële punten gecontroleerd en goed bevonden door onze BOVAG-gecertificeerde monteurs.

Omruilgarantie | Heb je de auto in de showroom gekocht, dan heb je recht op onze omruilservice. Wij helpen je graag om alsnog de mooiste auto van jouw keuze te vinden. Een alternatief is er altijd!

APK gekeurd | Ons complete aanbod zijn APK gekeurde voertuigen. Auto Smeeing biedt u de mogelijkheid om uw zekerheden uit te breiden met minimaal 12 maanden APK door middel van een van onze aanvullende afleverpakketten.

Onderhoud en historie | Wij vinden het belangrijk om je zo compleet mogelijk de historie en herkomst van elke auto te tonen. Al onze occasions zijn voorzien van een onderhoudsboekje, digitale onderhoudsboekje of registratie in de boordcomputer van de auto.

Fris en schone auto | Je gekochte auto wordt schoon opgeleverd. Extra reinigings services zijn mogelijk met een van onze afleverpakketten. 

Maak een proefrit | Om er zeker van te zijn dat jij je droomauto vindt mag je uitgebreid kennismaken met onze occasions. Een proefrit is daarom altijd mogelijk, ook aan huis of op een andere locatie naar wens. 

Garantie voorwaarden van Auto Smeeing

Op al onze auto's zijn onze garantievoorwaarden van toepassing. Hierin staat onder andere aangegeven hoe lang de garantieperiode is en op welke onderdelen je garantie hebt.

Servicepakketten van Auto Smeeing

Met Best Buy kies je zekerheid en gemak én tot 2 jaar garantie Ruim 85% van de mensen die bij Auto Smeeing Soest een auto hebben gekocht, hebben gekozen voor het Best Buy Pakket. 

Verschil tussen BOVAG en wettelijke garantie

Wat is nou precies het verschil tussen ‘wettelijke garantie’ en de BOVAG Garantie? Hier leggen we het voor je uit.