Lease of koop de mooiste Volkswagen up

De veiligste, leukste en ruimste in zijn klasse!

De kleinste Volkswagen die er is, met vijf deuren, ruimte voor vier volwassenen en de grootste bagageruimte in zijn klasse. Dát is de Volkswagen up! De up! is niet alleen een van de veiligste, leukste en ruimste auto’s in zijn klasse, hij heeft ook nog eens uitstekende milieuprestaties. De 3-cilinder motor levert voldoende prestaties, terwijl het brandstofverbruik laag blijft. De up! is standaard voorzien van een handmatige vijftraps versnellingsbak, maar is ook verkrijgbaar als vijftraps automaat.

De mooiste kleuren en features van de Up!

De mooiste Volkswagen up!’s staan bij Auto Smeeing in Soest. De up! is standaard uitgerust met Active City Breaking, een systeem dat tot 30 km/u automatisch remt om ongelukken te voorkomen. Daarnaast zijn er nog tal van andere opties die de Volkswagen up! helemaal afmaken. We hebben de Volkswagen up! met panoramadak, lichtmetalen velgen, rijbaanassistentie (Lane Assist), Airco Climatronic en smartphone-integratie waardoor je altijd connected bent.

Uiteraard is de Volkswagen up! geproduceerd in smaakvolle kleuren, u kunt het zo gek maken als u zelf wilt! Ga voor tijdloos zwart, wit of grijs. Of kies voor een opvallendere kleur, zoals rood, blauw of geel. Bij de GTI uitvoering van de Volkswagen up! is het zelfs mogelijk om te kiezen voor een kleurencombinatie.

Voor ieder wat wils

De up! is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, denk hierbij aan de Volkswagen up! beats, met onder andere een high-end geluidsysteem 'Beats' met 6 luidsprekers en subwoofer en unieke 'Beats' bekleding. Daarnaast is er de up! R-Line, met R-Line bumper (voor) en sportonderstel. De up! GTI, met speciale GTI-bekleding, achteruitrijcamera en verwarmbare voorstoelen. Tot slot is er de e-up, 100% elektrisch met smartphone integratie. Veel van deze uitvoeringen zijn bij ons op voorraad.

Kies voor het gemak van een flexibele looptijd!

Wanneer je kiest voor een flexibele looptijd, heb je de mogelijkheid om al v.a. 12 maanden vrij op te zeggen. Wij vragen dan een eenmalige aanbetaling van het basis maandtermijn om jouw leasebedrag zo laag mogelijk te houden. Dit geeft jou de vrijheid om op elk gewenst moment jouw leasecontact op te zeggen. Maar lekker doorrijden mag natuurlijk ook!  Dat is pas flexibel!

Hoe werkt flexibel leasen?

Geschiedenis van de up!

In 2011 is de Volkswagen up! voor het eerst op de markt gezet. Sindsdien zijn er veel verschillende uitvoeringen en heeft hij al vele aanpassingen ondergaan. Tijdens de introductie was deze compacte auto alleen nog maar verkrijgbaar als driedeurs model, een jaar later kwam er ook een vijfdeurs variant op de markt.