Koop of lease de mooiste Volvo XC60

Volvo XC60 uit voorraad leverbaar

Bent u opzoek naar een jong gebruikte Volvo XC60 met de mooiste opties? Keuze uit verschillende uitvoeringen, kleuren, en die direct uit voorraad leverbaar zijn? Bekijk dan ons mooie assortiment aan XC60 occasions. Deze auto’s zijn van topkwaliteit, scherp geprijsd en hebben een glashelder verleden. Uiteraard kunt u ze bij ons kopen, financieren of private leasen en zakelijk financieel of operationeel leasen.

De Volvo XC60

De Volvo XC60 is een middelgrote luxe SUV die wordt geproduceerd door de Zweedse autofabrikant Volvo Cars. De XC60 behoort tot de XC-serie van Volvo, samen met de kleinere XC40 en de grotere XC90. Het is een veelzijdige en luxe SUV die bekend staat om zijn hoogwaardige materialen, stijlvol Scandinavische ontwerp, geavanceerde technologie en sterke nadruk op veiligheid.

Ondernemer? Al eens gedacht aan financial lease?

Bij Auto Smeeing heeft u de mogelijkheid om uw nieuwe auto in één keer aan te schaffen (kopen) of te (financial) leasen. Bij financial lease bent u zelf economisch eigenaar van de auto. Dit betekent dat u een relatief laag leasebedrag betaalt, enkel voor rente en aflossing. Daarbij profiteert u als ondernemer ook van fiscale voordelen.

Enkele voordelen van Financial Lease

  • Auto op de balans (fiscaal voordeel)
  • Direct economisch eigenaar
  • Lage investering en behoud van liquiditeit
  • Rente- en investeringsaftrek mogelijk
  • Recht op terugvordering van BTW over aanschafprijs (indien BTW auto)

Wij beantwoorden graag al uw vragen en verzorgen de gehele financiering. Na akkoord op onze vrijblijvende offerte verzorgen wij de financiering en kan u snel rijden.