Lease of koop de mooiste Volkswagen Polo's!

De prijswinnende Volkswagen Polo

Ruim, sportief en luxe. Drie woorden die de Volkswagen Polo perfect omschrijven. De Polo wint al jaren prijs na prijs en is bekroond met vijf sterren van Euro NCAP (de maximale veiligheidsscore). De Volkswagen Polo is verkrijgbaar met een handmatige vijftraps versnellingsbak, maar is ook verkrijgbaar als zeventraps automaat.

De mooiste kleuren en features van de Polo

De Volkswagen Polo is standaard uitgerust met City Emergency Braking, bergwegrijhulp, LED-dagrijverlichting, Front Assist en een multimediasysteem met touchscreen. Daarnaast is de Polo verkrijgbaar met Beats Audio en als R-Line, voor een sportieve look.

Uiteraard is de Volkswagen Polo geproduceerd in smaakvolle kleuren. Van tijdloos wit, grijs of zwart tot opvallend rood, blauw of oranje.

De verschillende uitvoeringen van de Polo

De Volkswagen Polo is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo is er o.a. de Comfortline, met Adaptive Cruise Control en Boordcomputer Plus. En wat te denken van de Highline, met 16” lichtmetalen velgen, vermoeidheidsherkenning en sportstoelen vóór.

Kies voor het gemak van een flexibele looptijd!

Wanneer je kiest voor een flexibele looptijd, heb je de mogelijkheid om al v.a. 12 maanden vrij op te zeggen. Wij vragen dan een eenmalige aanbetaling van het basis maandtermijn om jouw leasebedrag zo laag mogelijk te houden. Dit geeft jou de vrijheid om op elk gewenst moment jouw leasecontact op te zeggen. Maar lekker doorrijden mag natuurlijk ook!  Dat is pas flexibel!

Geschiedenis van Volkswagen

In 1934 kreeg Ferdinand Porsche opdracht van Adolf Hitler om een auto voor het volk te ontwerpen. Uiteraard waren er vele eisen waar de auto aan moest voldoen: de auto moest een topsnelheid kunnen bereiken van 100 kilometer per uur, hij moest twee volwassenen en een kind kunnen vervoeren, óf drie soldaten en een miterailleur. Daarnaast mocht de auto maximaal tussen de 6 en 7 liter benzine per 100 kilometer verbruiken. Meneer Porsche kwam met drie rijdende prototypes, die de karakteristieke vorm van de latere Volkswagen Kever hadden. In mei 1938 werd de eerste Volkswagen fabriek gebouwd en in 1940 reed de eerste wagen de fabriek uit.