Volkswagen kopen of leasen bij Auto Smeeing

De mooiste Volkswagen occasions uit voorraad

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands Volkswagen met de mooiste opties? Keuze uit verschillende uitvoeringen, kleuren, en die direct uit voorraad leverbaar zijn? Bekijk dan ons assortiment aan Volkswagens. Deze auto’s zijn van top kwaliteit, rijk uitgerust en hebben een glashelder verleden. Uiteraard kunt u ze bij ons kopen, financieren of private leasen en zakelijk financieel of operationeel leasen.

Over Volkswagen

Volkswagen (VW) is een van 's werelds meest bekendste, iconische en invloedrijke automerken. Het Duitse automerk, opgericht in 1937, heeft een rijke geschiedenis en heeft in de loop der jaren een breed scala aan voertuigen geproduceerd, van compacte stadsauto's tot luxe sedans en SUV's. Volkswagen staat bekend om zijn combinatie van betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie. Populaire modellen zoals de Polo en de Golf zijn niet weg te denken uit het straatbeeld.

Liever een Volkswagen leasen?

Bij Auto Smeeing heb je de mogelijkheid om je nieuwe Volkswagen in één keer aan te schaffen (kopen) of te (financial) leasen. Bij financial lease ben je zelf economisch eigenaar van de auto. Dit betekent dat je een relatief laag leasebedrag betaalt, enkel voor rente en aflossing. Daarbij profiteer je als ondernemer ook van fiscale voordelen.

Wij beantwoorden graag al je vragen en verzorgen de gehele financiering. Na akkoord op onze vrijblijvende offerte verzorgen wij de financiering en kan je snel rijden.