Koop of lease de mooiste Volkswagen ID. Buzz

Volkswagen ID. Buzz Pro en ID. Buzz Cargo

Bent u opzoek naar een nieuwe Volkswagen ID. Buzz of Buzz Cargo met de mooiste opties? Keuze uit verschillende uitvoeringen, kleuren, en die direct uit voorraad leverbaar zijn? Bekijk dan ons mooie assortiment aan ID. Buzz bussen. Uiteraard kunt u ze bij ons kopen, financieren of private leasen en zakelijk financieel of operationeel leasen.

De Volkswagen ID. Buzz

De Volkswagen ID. Buzz is een 100% elektrische minibus die wordt ontwikkeld en geproduceerd door Volkswagen. Het model is gebaseerd op het legendarische Volkswagen Typ 2-busje, ook wel bekend als Transporter, dat voor het eerst werd geïntroduceerd in de jaren 50 en wereldwijd bekend werd als symbool van de tegencultuur en de vrijheid van de jaren 60 en 70. De ID. Buzz is bedoeld als een moderne interpretatie van de geliefde VW Type 2 en biedt tegelijkertijd de voordelen van elektrische mobiliteit en geavanceerde technologie. 

Ondernemer? Al eens gedacht aan financial lease?

Bij Auto Smeeing heeft u de mogelijkheid om uw nieuwe Mazda CX-60 in één keer aan te schaffen (kopen) of te (financial) leasen. Bij financial lease bent u zelf economisch eigenaar van de auto. Dit betekent dat u een relatief laag leasebedrag betaalt, enkel voor rente en aflossing. Daarbij profiteert u als ondernemer ook van fiscale voordelen.

Enkele voordelen van Financial Lease

  • Auto op de balans (fiscaal voordeel)
  • Direct economisch eigenaar
  • Lage investering en behoud van liquiditeit
  • Rente- en investeringsaftrek mogelijk
  • Recht op terugvordering van BTW over aanschafprijs (indien BTW auto)

Wij beantwoorden graag al uw vragen en verzorgen de gehele financiering. Na akkoord op onze vrijblijvende offerte verzorgen wij de financiering en kan u snel rijden.