Koop of lease de mooiste Fiat 500

Fiat 500 uit voorraad leverbaar

Bent u opzoek naar een nieuwe of jong gebruikte Fiat 500 met de mooiste opties? Keuze uit verschillende uitvoeringen, kleuren, en die direct uit voorraad leverbaar zijn? Bekijk dan ons mooie assortiment aan 500 occasions. Deze auto’s zijn van topkwaliteit, scherp geprijsd en hebben een glashelder verleden. Uiteraard kunt u ze bij ons kopen, financieren of private leasen en zakelijk financieel of operationeel leasen.

De Fiat 500

De Fiat 500 is een stadsauto uit het A-segment ontworpen en geproduceerd door de Italiaanse fabrikant FIAT. Geïntroduceerd in 1957, bedoelt als auto voor het volk. Goedkoop, klein, betrouwbaar, en makkelijk te onderhouden. Fiat introduceerde in 2007 het retromodel geïnspireerd op de gelijknamige voorganger. De 500 is beschikbaar als hatchback, cabriolet, cross-over, en sinds 2021 ook als volledig elektrische auto. Het compacte formaat is ideaal voor de smalle Nederlandse wegen, je kan hem gemakkelijk overal tussen parkeren, daardoor uitstekend geschikt als stadsauto.

Particulier? Private lease iets voor jou?

Bij Auto Smeeing kan je bijna elke auto private leasen. Naast het vaste maandbedrag betaal je alleen nog maar de brandstof of de laadkosten (bij elektrisch rijden). Onderhoud, verzekering en belasting is allemaal inbegrepen. Wel zo makkelijk en zonder grote investering.

Enkele voordelen van Private Lease

  • Alles in één! (verzekering, belasting, onderhoud)
  • Vast maandbedrag
  • Geen onderhouds- of reparatiekosten
  • Vervangend vervoer bij pech
  • Auto inruilmogelijkheden waardoor je elke maand voordeliger kan rijden