De mooiste en leukste Fiat 500's

De legendarische, leukste en meest eigenwijze stadsauto!

De Fiat 500, wie kent hem niet. Al jaren een icoon die er altijd weer uit springt. De 500 heeft uitstekende milieuprestaties, een topsnelheid van 170 km/u en is verkrijgbaar als handgeschakelde versnellingsbak en automatische versnellingsbak. 

De mooiste kleuren en features

De mooiste Fiat 500’s staan bij Auto Smeeing in Soest. De 500 is standaard uitgerust met Led-dagrijverlichting, snelheidsbegrenzer en airconditioning. Daarnaast zijn er nog tal van andere opties die de Fiat 500 helemaal afmaken. De Fiat 500 is onder andere verkrijgbaar met parkeersensoren (achter), panoramadak, lichtmetalen velgen en Xenon koplampen.

Uiteraard is de Fiat 500 geproduceerd in smaakvolle kleuren, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Ga voor tijdloos zwart, wit of grijs. Of kies voor een speelse kleur, zoals rood, blauw, groen, roze of oranje.

Verschillende uitvoeringen van de Fiat 500

Natuurlijk is de Fiat 500 uitgebracht in verschillende varianten, zoals de Pop (standaard uitvoering), met snelheidsbegrenzer, LED-dagrijverlichting en 7 airbags. De Lounge, met cruise control en 15-inch lichtmetalen velgen. Het model Star, met onder andere een glazen panoramadak en 7-inch HD-touchscreen. En natuurlijk de Fiat 500 Rockstar, met matverchroomde details, 16-inch lichtmetalen velgen en een glazen panoramadak! Ook zijn er verschillende Special Series uitgebracht, zoals de 500 Dolcevita en de 500 120th. Veel van deze varianten zijn bij ons op voorraad.

Kies voor het gemak van een flexibele looptijd!

Wanneer je kiest voor een flexibele looptijd, heb je de mogelijkheid om al v.a. 12 maanden vrij op te zeggen. Wij vragen dan een eenmalige aanbetaling van het basis maandtermijn om jouw leasebedrag zo laag mogelijk te houden. Dit geeft jou de vrijheid om op elk gewenst moment jouw leasecontact op te zeggen. Maar lekker doorrijden mag natuurlijk ook!  Dat is pas flexibel!

Hoe werkt flexibel leasen?

Geschiedenis van de Fiat 500

Al in 1957 zag de Fiat het levenslicht, en is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De Fiat 500 was ooit bedoeld als Italiaanse ‘auto voor het volk’, goedkoop en makkelijk te onderhouden. Sinds 1957 heeft de Fiat 500 veel verschillende aanpassingen ondergaan en zijn er al vele uitvoeringen van geweest.