Koop of lease de mooiste Volvo XC40

Volvo XC40 uit voorraad leverbaar

Bent u opzoek naar een jong gebruikte Volvo XC40 met de mooiste opties? Keuze uit verschillende uitvoeringen, kleuren, en die direct uit voorraad leverbaar zijn? Bekijk dan ons mooie assortiment aan Volvo XC40 occasions. Deze auto's zijn van topkwaliteit, scherp geprijsd en hebben een glashelder verleden. Uiteraard kunt u ze bij ons kopen, financieren of private leasen en zakelijk financieel of operationeel leasen.

De Volvo XC40

De Volvo XC40 is een compacte luxe SUV van het Zweedse merk Volvo Cars. Met zijn scala aan aandrijflijnen van efficiënte benzinemotoren tot milieuvriendelijke hybride en elektrische opties, voldoet de XC40 aan de behoeften van diverse bestuurders. De combinatie van geavanceerde technologie, premium comfort en uitzonderlijke veiligheid maakt de XC40 een unieke auto in zijn klasse.

Ondernemer? Al eens gedacht aan financial lease?

Bij Auto Smeeing heeft u de mogelijkheid om uw nieuwe auto in één keer aan te schaffen (kopen) of te (financial) leasen. Bij financial lease bent u zelf economisch eigenaar van de auto. Dit betekent dat u een relatief laag leasebedrag betaalt, enkel voor rente en aflossing. Daarbij profiteert u als ondernemer ook van fiscale voordelen.

Enkele voordelen van Financial Lease

  • Auto op de balans (fiscaal voordeel)
  • Direct economisch eigenaar
  • Lage investering en behoud van liquiditeit
  • Rente- en investeringsaftrek mogelijk
  • Recht op terugvordering van BTW over aanschafprijs (indien BTW auto)

Wij beantwoorden graag al uw vragen en verzorgen de gehele financiering. Na akkoord op onze vrijblijvende offerte verzorgen wij de financiering en kan u snel rijden.