Koop of lease de mooiste Opel Corsa

Opel Corsa 2022 en 2023 uit voorraad leverbaar

Bent u opzoek naar een nieuwe of jong gebruikte Opel Corsa met de mooiste opties? Keuze uit verschillende uitvoeringen, kleuren, en die direct uit voorraad leverbaar zijn? Bekijk dan ons mooie assortiment aan Corsa modellen. Uiteraard kunt u ze bij ons kopen, financieren of private leasen en zakelijk financieel of operationeel leasen

De Opel Corsa

De Opel Corsa is een compacte auto van het Duitse merk Opel. Het model is sinds 1982 op de markt en sindsdien zijn er wereldwijd zo'n 14 miljoen Corsa exemplaren verkocht. Inmiddels zijn we al aanbelandt bij de zesde generatie Corsa, deze heeft een fris, speels en sportief design, en wordt uitsluitend aangeboden als vijfdeurs versie. Daarnaast is dit de eerste Corsa die ook leverbaar is als volledig elektrische auto.

Particulier? Private lease iets voor jou?

Bij Auto Smeeing kan je bijna elke auto private leasen. Naast het vaste maandbedrag betaal je alleen nog maar de brandstof of de laadkosten (bij elektrisch rijden). Onderhoud, verzekering en belasting is allemaal inbegrepen. Wel zo makkelijk en zonder grote investering.

Enkele voordelen van Private Lease

  • Alles in één! (verzekering, belasting, onderhoud)
  • Vast maandbedrag
  • Geen onderhouds- of reparatiekosten
  • Vervangend vervoer bij pech
  • Auto inruilmogelijkheden waardoor je elke maand voordeliger kan rijden