Koop of lease de mooiste Toyota C-HR Hybride

Toyota C-HR Hybride uit voorraad leverbaar

Bent u opzoek naar een jong gebruikte Toyota C-HR Hybride met de mooiste opties? Keuze uit verschillende uitvoeringen, kleuren, en die direct uit voorraad leverbaar zijn? Bekijk dan ons mooie assortiment aan C-HR occasions. Deze auto's zijn van topkwaliteit, scherp geprijsd en hebben een glashelder verleden. Uiteraard kunt u ze bij ons kopen, financieren of private leasen en zakelijk financieel of operationeel leasen.

De Toyota C-HR Hybride

De Toyota C-HR Hybrid is een compacte hybride crossover SUV die wordt geproduceerd door de Japanse autofabrikant Toyota. Het is een van de hybride modellen in de Toyota-reeks en combineert een verbrandingsmotor met een elektromotor om een efficiënter brandstofverbruik en lagere emissies te bieden. Daarnaast biedt het alle voordelen van een crossover zoals de hoge instap.

Particulier? Private lease iets voor jou?

Bij Auto Smeeing kan je bijna elke auto private leasen. Naast het vaste maandbedrag betaal je alleen nog maar de brandstof of de laadkosten (bij elektrisch rijden). Onderhoud, verzekering en belasting is allemaal inbegrepen. Wel zo makkelijk en zonder grote investering.

Enkele voordelen van Private Lease

  • Alles in één! (verzekering, belasting, onderhoud)
  • Vast maandbedrag
  • Geen onderhouds- of reparatiekosten
  • Vervangend vervoer bij pech
  • Auto inruilmogelijkheden waardoor je elke maand voordeliger kan rijden