Koop of lease de mooiste Polestar 2

Polestar 2 uit voorraad leverbaar

Bent u opzoek naar een jong gebruikte Polestar 2 met de mooiste opties? Keuze uit verschillende uitvoeringen, kleuren, en die direct uit voorraad leverbaar zijn? Bekijk dan ons mooie assortiment aan Polestar 2 modellen. Deze auto's zijn van topkwaliteit, scherp geprijsd en hebben een glashelder verleden. Uiteraard kunt u ze bij ons kopen, financieren of private leasen en zakelijk financieel of operationeel leasen.

De mooiste Polestar 2 staat in Soest

Bij ons vind je de mooiste Polestar 2 in de meest complete en rijk uitgeruste uitvoeringen die voorzien zijn van onder andere een panoramadak, LED koplampen adaptief, achteruitrijcamera, Apple Carplay en Android Auto, keyless entry. Op al onze Polestar's zit standaard minimaal 1 jaar BOVAG garantie, maar bij ons kan je ook kiezen voor 2 of 3 jaar garantie.

Polestar 2

De Polestar 2 is een elektrische vijfdeurs auto geproduceerd door Polestar, een Chinees-Zweeds automerk dat zich specialiseert in elektrische voertuigen en dat vroeger de performance-divisie was van Volvo, maar nu als een zelfstandig merk opereert. Het ontwerp van binnen en van buiten vertonen duidelijke invloeden van Volvo en zijn van hoogwaardige materialen.

Ondernemer? Al eens gedacht aan financial lease?

Bij Auto Smeeing heeft u de mogelijkheid om uw nieuwe auto in één keer aan te schaffen (kopen) of te (financial) leasen. Bij financial lease bent u zelf economisch eigenaar van de auto. Dit betekent dat u een relatief laag leasebedrag betaalt, enkel voor rente en aflossing. Daarbij profiteert u als ondernemer ook van fiscale voordelen.

Enkele voordelen van Financial Lease

  • Auto op de balans (fiscaal voordeel)
  • Direct economisch eigenaar
  • Lage investering en behoud van liquiditeit
  • Rente- en investeringsaftrek mogelijk
  • Recht op terugvordering van BTW over aanschafprijs (indien BTW auto)

Wij beantwoorden graag al uw vragen en verzorgen de gehele financiering. Na akkoord op onze vrijblijvende offerte verzorgen wij de financiering en kan u snel rijden.