De mooiste en compactste Hyundai i10's

Een grootse en geavanceerde compacte stadsauto

Bent u op zoek naar een compacte stadsauto die tegelijkertijd groots en geavanceerd is in alle opzichten? Dan is de Hyundai i10 dé perfecte auto voor u. Door het compacte design is de i10 zeer wendbaar en is manoeuvreren door het drukke stadsverkeer nog nooit zo makkelijk geweest. Standaard voorzien van Idle Stop and Go, dit systeem zorgt ervoor dat de motor automatisch uitgeschakeld wordt wanneer de i10 tot stilstand komt. Het resultaat: minder CO2-uitstoot en een lager verbruik. De Hyundai i10 is verkrijgbaar met een handgeschakelde vijftrapsversnellingsbak en een vijftrapsautomaat.

De mooiste kleuren en features

De mooiste Hyundai i10’s staan bij Auto Smeeing in Soest. Standaard voorzien van cruise control met snelheidslimiet, 4-zitplaatsen en diverse Hyundai SmartSense assistentiesystemen. Deze systemen bestaan onder andere uit vermoeidheidsherkenning, sensoren om aanrijdingen te voorkomen (ook in geval van nood) en een signaal als u onbedoeld de rijstrook dreigt te verlaten.

Vanzelfsprekend is de Hyundai i10 geproduceerd in smaakvolle kleuren.

i10 varianten

Er zijn verschillende uitvoeringen van de Hyundai i10. Het standaard model is de i10 i-Drive. Het volgende model is de Comfort, met onder andere 8-inch Display Audo met Apple Carplay, DAB+ en getint glas. Daarnaast is er de Comfort Smart, met achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen en Live Services. De Comfort en de Comfort Smart zijn beide ook verkrijgbaar als 5-zits. De Hyundai i10 Premium is voorzien van draadloos opladen van de smartphone en parkeersensoren achter. De laatste uitvoering is de i10 N Line, inclusief stoelverwarming (vóór), 5-zitplaatsen en een N voor- en achterbumper.

Liever private leasen?

Bij Auto Smeeing kan het allemaal. U kunt bij ons naast nieuwe auto’s ook occasions kiezen voor privé of zakelijk lease. Zo rijdt u al een i10 v.a. € 189,- per maand.

Heeft u door zoveel keus moeite met kiezen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, ook wanneer u liever zakelijk wilt leasen. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze en we nodigen u graag uit om de auto te proberen middels een proefrit.

Wist u dat?

  • Hyundai in eerste instantie Ford Cortina’s assembleerde?
  • Hyundai een groot deel van de aandelen van Kia bezit?