14 dagen omruilgarantie

Je hebt je nieuwe auto gekocht en opgehaald, vanaf nu gaan de 14 dagen omruilgarantie in. Heb je binnen 14 dagen twijfels over je aankoop? Neem dan direct contact met ons op. Dan helpen we je graag met een alternatief.

Voorwaarden

De voorwaarden van de 14 dagen omruilgarantie zijn als volgt:

A. Koper mag na de koop van de auto binnen 14 dagen aangeven dat hij gebruik wil maken van de omruilgarantie mits vermeld in het aankooppakket.

B. Koper kan dit kenbaar maken door middel van contact op te nemen met het klantencontact. Koper kan ook gewoon een e-mail sturen naar: klantencontact@autosmeeing.nl. Waarin Koper heel duidelijk aangeeft dat hij gebruik maakt van zijn omruilgarantie.

C Koper mag de auto eenmalig binnen twee weken en met maximaal 500 gereden kilometers omruilen, om wat voor reden dan ook. Maar als de Occasion tussen aflevering aan Koper en retourkomst bij Auto Smeeing meer heeft gereden, betaalt Koper aan Auto Smeeing de volgende waardevermindering: (i) Heeft de Occasion meer dan 500 kilometer gereden, dan vergoedt Koper aan Auto Smeeing een vast bedrag van € 0,25 per kilometer die is gereden vanaf het moment dat de Occasion bij Koper is afgeleverd, plus € 150 poets- en schoonmaakkosten. Als de Occasion bij meer dan 1000 kilometer heeft gereden, betaalt Koper aan Auto Smeeing € 0,25 per gereden kilometer vanaf het moment dat de Occasion bij Koper is afgeleverd, plus eenmalig EUR 150 poets- en schoonmaakkosten. Maar is de werkelijke waardevermindering van de Occasion hoger, dan betaalt Koper de werkelijke waardevermindering aan Auto Smeeing, plus eenmalig EUR 150 poets- en schoonmaakkosten.

E. De Occasion moet zich bij de teruggave nog in exact dezelfde staat bevinden als bij aflevering (met uitzondering van het kilometrage). Daarmee wordt bedoeld: compleet, in dezelfde technische staat en geen extra schades aan exterieur en interieur. Als dat niet gebeurt, betaalt Koper de waardevermindering aan Auto Smeeing.

F. Als de Occasion bij teruggave minder brandstof bevat dan bij de aflevering, betaalt Koper aan Auto Smeeing het verschil.

G. Koper zegt zelf alle verzekeringen voor de teruggebrachte Occasion op.

H. Koper blijft volledig verantwoordelijk voor alle verplichtingen en/of aansprakelijkheden die verband houden met de Occasion of het gebruik daarvan gedurende de periode dat de Occasion in het bezit van Koper was.