Maatregelen coronavirus Smeeing Mobility

Wij zijn open!

Update: 20 december 2021

Onze werkplaatsen zijn geopend volgens de richtlijnen van het RIVM en wij zorgen voor een veilig bezoek. Voor een showroombezoek voor (private) lease op afspraak kan je eenvoudig een afspraak inplannen. Voor de verkoopafdeling werken wij 100% online en komen graag bij u thuis voor een proefrit en ook aflevering aan huis. Dit natuurlijk helemaal conform alle RIVM veiligheidsmaatregelen. 

 

Update: mei 2020

Onze showrooms en werkplaatsen zijn geopend volgens de richtlijnen van het RIVM en wij zorgen voor een veilig bezoek. Voor een showroombezoek op afspraak kan je via onderstaande button eenvoudig een afspraak inplannen. 

Update: 15 december 2020

Onze werkplaats blijft open voor onderhoud en reparatie aan jouw auto.

Update: 14 oktober 2020

Smeeing Mobility bestaande uit Auto Smeeing, Quickserv, Yourlease, Fietsabonnement, Fietsaccuwinkel.nl en Profile Smeeing neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. We volgen daarbij de landelijke RIVM richtlijnen.

Naast maatregelen op gebied van hygiëne, extra schoonmaakbeurten en intensieve aandacht voor oppervlakken, die veel worden aangeraakt, zoals de deurklinken en het pinapparaat hebben wij onderstaande maatregelen genomen:

 • Alle medewerkers dragen in onze openbare ruimtes mondkapjes.
 • Wij schudden geen handen meer.
 • Wij houden minimaal 1,5 meter afstand.
 • Op meerdere plaatsen in het bedrijf  (o.a. bij de ingang) staan desinfecterende handdispensers.
 • Wij bieden klanten gratis mondkapjes aan bij binnenkomst.
 • Wij volgen strikt alle protocollen omtrent handen wassen op.
 • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en papieren doeken voor eenmalig gebruik.
 • Medewerkers met (milde) klachten mogen niet werken.
 • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de high-touch-gebieden.
 • Wij nemen geen contant geld meer aan.
 • Koopavond is ingekort tot 20.00 uur.

Wij kunnen ons voorstellen dat bovenstaande afstandelijk overkomt, zo bedoelen wij het niet. Het is voor jou en onze veiligheid. We gaan hier zeer serieus mee om en gaan ervan uit dat ook je deze maatregelen in acht neemt.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Werken jullie ook op afspraak?
Update: Jazeker, wij komen graag bij je thuis op een moment dat het voor je het beste schikt.
Jazeker, wij werken zelfs heel graag en zoveel mogelijk op afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen inplannen. Je kunt met ons contact opnemen om een afspraak in te plannen. 

Ik wil een proefrit maken, is dit veilig?
Auto’s die worden ingezet voor een proefrit worden voor en na gebruik gedesinfecteerd met speciale aandacht voor stuur, deurgrepen, schakelpook en touchscreen en andere high touch gebieden.

Mijn auto heeft onderhoud nodig / moet gerepareerd worden. Kan ik bij jullie terecht?
Je bent van harte welkom bij Auto Smeeing indien je de afgelopen 14 dagen niet in een risico gebied bent geweest en/of contact heeft gehad met een besmette patiënt en geen luchtwegklachten, verhoging en/of koorts heeft.

 • Wij vragen u om alles wat aan de sleutel (kaart) hangt te verwijderen.
 • Afstand bewaren tot de Service-adviseur (gele streep)
 • Wij desinfecteren uw sleutel(kaart) nadat deze achterlaat op de balie.
 • Onze medewerkers dragen handschoenen in uw auto en meerijden met proefritten wordt niet meer gedaan.

Indien je vanwege de huidige omstandigheden niet in staat bent uw auto te brengen, bieden wij je tijdelijk gratis haal- en wegbreng service aan voor in de regio. Neem contact op met onze werkplaatsreceptie via WhatsApp, e-mail of telefoon om de haaltijd met ons kort te sluiten. In alle andere gevallen verplaatsen wij de afspraak vanzelfsprekend graag naar een andere datum.

Ik heb vervangend vervoer nodig. Is dit veilig?
Ja. Onze auto’s worden na gebruik gedesinfecteerd, met speciale aandacht voor stuur, deurgrepen, schakelpook en touchscreen en andere high touch gebieden.

Andere vragen en informatie
Wanneer de situatie daarom vraagt, worden onze maatregelen verder aangescherpt. Wij blijven je dan ook informeren. Andere vragen? Neem contact met ons op via mail, WhatsApp of binnen openingstijden via telefoon. Wij helpen je graag verder!