14 dagen niet goed geld terug garantie

Zo, je nieuwe auto is besteld! Wij zorgen ervoor dat de auto 100% wordt klaargemaakt, zodat jij alvast kan gaan genieten van de voorpret. Nadat je de auto hebt opgehaald kun je de auto 14 dagen uitproberen.

Ben je onverhoopt toch niet tevreden met je nieuwe auto? Dan helpen we je graag met een alternatief, of we maken een afspraak zodat je de auto kan terug te brengen en storten we je geld terug. 

Voorwaarden

De voorwaarden van de 14 dagen niet goed geld terug garantie zijn als volgt:

A. Koper mag de koop van de occasion binnen 14 dagen na ontvangst ongedaan maken (herroepen). Koper hoeft daarvoor geen reden op te geven.

B. Koper kan de koop herroepen door middel van contact op te nemen met het klantencontact. Koper kan ook gewoon een e-mail sturen naar: Klantencontact@autosmeeing.nl. Waarin koper heel duidelijk aangeeft dat hij gebruik maakt van zijn herroepingsrecht.

C. Binnen 14 dagen nadat koper de koop ongedaan heeft gemaakt, brengt koper de occasion op een werkdag terug naar Auto Smeeing. Koper en Auto Smeeing maken daarvoor dan een afspraak.

D Koper mag de occasion vanzelfsprekend uitproberen. Daarvoor mag koper 500 kilometer met de occasion rijden. Maar als de occasion tussen aflevering aan koper en retourkomst bij Auto Smeeing meer heeft gereden, betaalt koper aan Auto Smeeing de volgende waardevermindering: (i) Heeft de occasion meer dan 500 kilometer gereden, dan vergoedt koper aan Auto Smeeing een vast bedrag van € 0,25 per kilometer die is gereden vanaf het moment dat de occasion bij koper is afgeleverd, plus € 150 poets- en schoonmaakkosten. Als de occasion bij meer dan 1000 kilometer heeft gereden, betaalt koper aan Auto Smeeing € 0,25 per gereden kilometer vanaf het moment dat de occasion bij koper is afgeleverd, plus eenmalig EUR 150 poets- en schoonmaakkosten. Maar is de werkelijke waardevermindering van de occasion hoger, dan betaalt koper de werkelijke waardevermindering aan Auto Smeeing, plus eenmalig EUR 150 poets- en schoonmaakkosten.

E. De occasion moet zich bij de teruggave nog in exact dezelfde staat bevinden als bij aflevering (met uitzondering van het kilometrage). Daarmee wordt bedoeld: compleet, in dezelfde technische staat en geen extra schades aan exterieur en interieur. Als dat niet gebeurt, betaalt koper de waardevermindering aan Auto Smeeing.

F. Als de occasion bij teruggave minder brandstof bevat dan bij de aflevering, betaalt koper aan Auto Smeeing het verschil.

G. Na herroeping krijgt koper het door hem/haar betaalde bedrag binnen 14 dagen terug van Auto Smeeing. Terugbetaling vindt dan plaats op de bankrekening van koper en daarvoor levert koper bij Auto Smeeing een kopie aan van zijn/haar bankpas.

H. Koper zegt zelf alle verzekeringen voor de occasion op.

I. Als koper de occasion heeft gefinancierd bij een derde, handelt koper die financiering (met bijbehorende pandrecht) zelf af. Koper draagt de occasion weer aan Auto Smeeing over zonder dat iemand anders een recht heeft op die occasion. Als Auto Smeeing daarom vraagt, levert koper daar bewijs van.

J. Koper blijft volledig verantwoordelijk voor alle verplichtingen en/of aansprakelijkheden die verband houden met de occasion of het gebruik daarvan gedurende de periode dat de occasion in het bezit van koper was.

K. Indien koper bedragen aan Auto Smeeing verschuldigd is, mag Auto Smeeing die verrekenen met bedragen die koper van Auto Smeeing terugkrijgt.