De mooiste en meest veelzijdige Passat's

De auto die het meeste van je tijd maakt

Een auto die het meeste van je tijd maakt, vol met slimme assistentiesystemen. De Passat heeft een design waar je u tegen zegt, met LED Matrix koplampverlichting die mee bewegen wanneer u een bocht instuurt en zich aanpast op basis van tegemoetkomend verkeer. De Passat is standaard voorzien van een DSG-automaat met 7 versnellingen.

De mooiste kleuren en features

De mooiste Volkswagen Passat’s staan bij Auto Smeeing in Soest! De Passat is standaard uitgerust met Travel Assist, een systeem dat ervoor zorgt dat je altijd in het midden van de rijbaan rijdt, met gepaste afstand tot je voorganger. Verder is de Passat voorzien van Natural Voice Control, stel een vraag aan je Passat en hij zoekt direct het antwoord op. Natuurlijk kunnen Adaptive en Predictive Cruise Control niet ontbreken en om het helemaal af te maken zijn de deuren van uw Passat open te maken met bepaalde Samsung-telefoons (Mobile Key).

Uiteraard is de Volkswagen Passat verkrijgbaar in smaakvolle kleuren, u kunt het zo gek maken als u zelf wilt! Ga voor tijdloos zwart, wit of grijs. Of kies voor een opvallendere kleur, zoals rood of blauw.

De diverse uitvoeringen

Uiteraard is de Volkswagen Passat verkrijgbaar in diverse uitvoeringens. Zo is er o.a. de Volkswagen Passat Business, met parkeersensoren en navigatie-, radio-, en multimediasysteem ‘Discover Media’ inclusief DAB+ en spraakbediening. Natuurlijk kan de Volkswagen Passat R-Line Business+ niet ontbreken, met top-comfortstoelen vóór en een R-Line exterieurpakket. En wat te denken van de Volkswagen Passat GTE Business, met verkeerstekenherkenning en Mobile Key.

Liever private leasen?

Bij Auto Smeeing kan het allemaal. U kunt bij ons naast nieuwe auto’s ook occasions kiezen voor privé of zakelijk lease. Zo rijdt u al een Volkswagen Passat v.a. € 449,- per maand.

Heeft u door zoveel keus moeite met kiezen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, ook wanneer u liever zakelijk wilt leasen. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze en we nodigen u graag uit om de auto’s te proberen middels een proefrit.

Wist u dat?

  • De naam 'Passat' is gebaseerd op een wind, de Passaatwind?
  • De Passat in andere landen ook wel bekend staat als: Dasher, Santana, Quantum, Magotan en Corsar?
  • De Passat in 2006, met maar liefst 725.000 verkochte auto's, het succesvolste model was van Volkswagen?