Koop of lease de mooiste Toyota Bz4X

Bent u opzoek naar een nieuwe of jong gebruikte Toyota Bz4x? Bekijk dan gauw ons assortiment aan Toyota Bz4x occasions. Deze auto’s zijn van topkwaliteit en hebben een glashelder verleden.

Bij Auto Smeeing maken we er een topsport van: het inkopen van alleen de allermooiste en allerbeste occasions! En dat doen we dagelijks. Door bij de inkoop selectief te werk te gaan, bieden we je uitsluitend auto’s van de beste kwaliteit. Stuk voor stuk unieke occasions met uitgebreide specificaties en een lage kilometerstand. 

De Toyota Bz4X | de mooiste staan in Soest bij Auto Smeeing

Bij ons vind je nieuw en jong gebruikte Toyota Bz4X's met de meest uitgebreide uitvoeringen en opties zoals 360 graden Panoramic view monitor, stoelventilatie op beide voorstoelen, keyless entry, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel en nog veel meer.

De Toyota Bz4X is een volledig elektrische crossover SUV van het Japanse automerk Toyota. Het is het eerste 100% elektrische model van het merk en maakt deel uit van Toyota's bZ (beyond Zero) serie emissievrije voertuigen. Het batterijpakket heeft een capaciteit van 71,4 kWh en levert de bZ4X een actieradius van meer dan 500 kilometer.

Standaard rijk uitgerust

De mooiste Toyota Bz4X's staan bij Auto Smeeing in Soest! De Bz4X is standaard voorzien van een scala aan veiligheids- en comfortvoorzieningen, zoals Adaptive Cruise Control, rij- en parkeerassistent, Safe Exit Assist, Rear Seat Reminder System, Driver Monitor Camera en Adaptive High-Beam System.

Het instapmodel van de Toyota bZ4X is al behoorlijk aangekleed met mooie features zoals een infotainmentscherm, adaptive cruise control, elektrisch verstalbare en verwarmbare buitenspiegels. Ook is de bZ4X standaard voorzien van een achteruitrijcamera, verkeersbordherkenning en een warmtepomp. De door ons aangeboden bZ4X's zijn de rijker uitgeruste Dyanmic en Premium uitvoeringen: volledig zicht rondom je auto door de 360 graden Panoramic View Monitor, lederen stoelen die verwarmbaar en elektrisch bedienbaar zijn. JBL speakers, 20 inch lichtmetalenvelgen en stoelventilatie vindt je o.a. in het Premium model.