Koop of lease de mooiste Toyota bZ4X

Toyota bZ4X uit voorraad leverbaar

Bent u opzoek naar een nieuwe of jong gebruikte Bz4X met de mooiste opties? Keuze uit verschillende uitvoeringen, kleuren, en die direct uit voorraad leverbaar zijn? Bekijk dan ons mooie assortiment aan bZ4X occasions. Deze auto’s zijn van topkwaliteit, scherp geprijsd en worden geleverd met fabrieksgarantie. Uiteraard kunt u ze bij ons kopen, financieren of private leasen en zakelijk financieel of operationeel leasen.

De volledig elektrische Toyota bZ4X

De Toyota bZ4X is een volledig elektrische crossover SUV van het Japanse automerk Toyota. Het is het eerste 100% elektrische model van het merk en maakt deel uit van Toyota's bZ (beyond Zero) serie emissievrije voertuigen. Het batterijpakket heeft een capaciteit van 71,4 kWh en levert de bZ4X een actieradius van meer dan 500 kilometer.

Particulier? Private lease iets voor jou?

Bij Auto Smeeing kan je bijna elke auto private leasen. Naast het vaste maandbedrag betaal je alleen nog maar de brandstof of de laadkosten (bij elektrisch rijden). Onderhoud, verzekering en belasting is allemaal inbegrepen. Wel zo makkelijk en zonder grote investering.

Enkele voordelen van Private Lease

  • Alles in één! (verzekering, belasting, onderhoud)
  • Vast maandbedrag
  • Geen onderhouds- of reparatiekosten
  • Vervangend vervoer bij pech
  • Auto inruilmogelijkheden waardoor je elke maand voordeliger kan rijden