Volvo kopen of leasen bij Auto Smeeing in Soest

De mooiste Volvo occasions uit voorraad

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands Volvo met de mooiste opties? Direct rijden? Bekijk dan ons assortiment aan Volvo occasions. Deze auto’s zijn van top kwaliteit, rijk uitgerust en hebben een glashelder verleden. Uiteraard kunt u ze bij ons kopen, financieren of private leasen en zakelijk financieel of operationeel leasen.

Over Volvo

Volvo is een Zweeds automerk dat is opgericht in 1927 en sindsdien is uitgegroeid tot een van 's werelds meest erkende en gerespecteerde automerken. Het Zweedse automerk is bekend voor zijn reputatie op het gebied van veiligheid, kwaliteit en innovatie.

Liever een Volvo occasion leasen?

Bij Auto Smeeing heeft u de mogelijkheid om uw nieuwe Volvo in één keer aan te schaffen (kopen) of te (financial) leasen. Bij financial lease bent u zelf economisch eigenaar van de auto. Dit betekent dat u een relatief laag leasebedrag betaalt, enkel voor rente en aflossing. Daarbij profiteert u als ondernemer ook van fiscale voordelen.

Wij beantwoorden graag al uw vragen en verzorgen de gehele financiering. Na akkoord op onze vrijblijvende offerte verzorgen wij de financiering en kan u snel rijden.