Opel kopen of leasen bij Auto Smeeing

De mooiste Opel occasions uit voorraad

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands Opel met de mooiste opties? Keuze uit verschillende uitvoeringen, kleuren, en die direct uit voorraad leverbaar zijn? Bekijk dan ons assortiment aan Volkswagens. Deze auto’s zijn van top kwaliteit, rijk uitgerust en hebben een glashelder verleden. Uiteraard kunt u ze bij ons kopen, financieren of private leasen en zakelijk financieel of operationeel leasen.

Over Opel

Opel is een Duits automerk met een lange geschiedenis en is sterk vertegenwoordigt in de Europese automarkt. Het merk werd opgericht in 1862 door Adam Opel en begon oorspronkelijk als een fabrikant van naaimachines voordat het zich in de late 19e eeuw focuste op de productie van fietsen en auto's. Iconische en bekende Opel modellen zijn onder andere de Kadett, Manta, Astra, en de Corsa die vandaag de dag ook verkrijgbaar is als volledig elektrisch model.

Liever een Opel leasen?

Bij Auto Smeeing heb je de mogelijkheid om je nieuwe Opel in één keer aan te schaffen (kopen) of te (financial) leasen. Bij financial lease ben je zelf economisch eigenaar van de auto. Dit betekent dat je een relatief laag leasebedrag betaalt, enkel voor rente en aflossing. Daarbij profiteer je als ondernemer ook van fiscale voordelen.

Wij beantwoorden graag al je vragen en verzorgen de gehele financiering. Na akkoord op onze vrijblijvende offerte verzorgen wij de financiering en kan je snel rijden.