Acties & nieuws

Smeeing voor Holland4ALS

Maatschappelijk ondernemen zit in het DNA van Smeeing Mobility, daarbij kan sporten en ons inzetten voor het goede doel niet ontbreken.

Lees verder

Onze gedoneerde riksja's zijn aangekomen in Bangladesh

Elke maand doneren wij 1 riksja aan een gezin in Bangladesh. Lees het verhaal van Shoiyob Ullah en zijn gezin, Bulbul Hossain, zijn vrouw Sultana Banu en hun dochter en Tanvir Hossain en Lutfur Nahar die wonen met hun dochtertje Heera (3) in een sloppenwijk in Dhaka...

Lees verder

Tips bij occasion kopen? Let hier op bij een gebruikte auto kopen

Tips bij occasion kopen. Auto Smeeing geeft de 3 belangrijkste tips bij het kopen van een tweedehands auto. Waar moet je op letten?

Lees verder

Yourlease Private lease Opel KARL

De nieuwe Opel KARL kun je nu private leasen bij Yourlease. Deze 5-deurs stadsauto heeft 5 volwaardige zitplaatsen, is bijzonder zuinig (Energielabel B) en heeft standaard een airco-systeem. Kom nu proefrijden in onze Yourlease Store in Soest. De Opel KARL wordt geleverd met een zuinige 1.0 driecilinder benzinemotor die speciaal voor dit model is ontwikkeld. De krachtbron levert een vermogen van 55kW (75pk) en is gekoppeld aan een handbediende vijfversnellingsbak.

Lees verder

De zekerheden van Auto Smeeing Soest

Zekerheid van ruime keuze: 600 auto's
Bij Auto Smeeing Soest heeft u altijd de zekerheid van een enorme keuze. In de overdekte showrooms met een totaaloppervlakte van 20.000m2 staan altijd ruim 600 personen- en bestelauto's, zowel occasions als nieuw.

Garantie-reparaties vanuit huis geregeld
Is er na uw aankoop een garantiereparatie en woont u niet in de regio Soest? Kies dan voor het gemak en de zekerheid van onze unieke Dichtbij Garantie Service. Laat de reparatie door ons uitvoeren waarbij u profiteert van gratis vervangend vervoer of gratis haal- en brengservice. Wij regelen alles, u betaalt niets.

Minimaal 6 maanden Bovag garantie*
Koopt u een Best Buy occasion bij Auto Smeeing Soest, dan heeft u standaard de zekerheid van 6 maanden Bovag- en/of fabrieksgarantie. Voor extra zekerheid kunt u deze Bovag-garantie verlengen naar 12 maanden (Best Buy Plus). Bij aanschaf van een nieuwe auto heeft u fabrieksgarantie.

Gecontroleerde en garandeerde km-stand
Van elke door Auto Smeeing Soest geleverde auto is de kilometerstand zorgvuldig gecontroleerd. Wij garanderen u dan ook de juistheid van het aantal kilometers zoals op de 'teller' staat.

Glashelder verleden 
Koopt u bij ons een occasion dan bent u verzekerd van een glashelder autoverleden. Van onze auto's is de onderhoudshistorie en oorsprong bekend. Bovendien verkopen wij geen auto's met een schadeverleden (wok). Glashelder dus!