Koop of lease nu de mooiste Volkswagen Golf

De meest gewilde Volkswagen is de Volkswagen Golf!

Het meest verkochte model van Volkswagen, een compacte middenklassenauto, leverbaar als 3-deurs of 5-deurs hatchback of stationwagen. Dat is de Volkswagen Golf. De Golf kan geleverd worden als diesel (TDI), benzine (TSI), Plugin-Hybrid Electric (GTE), op aardgas (TGI Blue Motion) en natuurlijk ook elektrisch aangedreven (e-Golf).

De mooiste kleuren en features van de Volkswagen Golf

De mooiste Volkswagen Golfs staan bij Auto Smeeing in Soest! De Golf is standaard uitgerust met vermoeidheidsherkenning, rijbaanassistentie (Lane Assist) en Car2X: een systeem dat je waarschuwt voor obstakels onderweg. Daarnaast zijn er nog tal van andere opties die de Volkswagen Golf helemaal afmaken.

Uiteraard is de Volkswagen Golf geproduceerd in smaakvolle kleuren, Je kan het zo gek maken als je zelf wilt! Ga voor tijdloos zwart, wit of grijs. Of kies voor een opvallendere kleur, zoals blauw, rood of geel.

De verschillende uitvoeringen van de Volkswagen Golf

Naast het basis model van de Volkswagen Golf zijn er nog drie andere uitvoeringen van de Golf. Zo is er de Volkswagen Golf Life, met 16” lichtmetalen velgen, parkeersensoren voor en achter en comfortstoelen vóór. De Volkswagen Golf Style, met 17” lichtmetalen velgen, sport-comfortstoelen vóór en regensensoren. De laatste uitvoering is de Volkswagen Golf R-Line, met 17” lichtmetalen velgen, R-Line in- en exterieurpakket, Top-sportstoelen vóór en sfeerverlichting interieur (30 kleuren instelbaar).

Kies voor het gemak van een flexibele looptijd!

Wanneer je kiest voor een flexibele looptijd, heb je de mogelijkheid om al v.a. 12 maanden vrij op te zeggen. Wij vragen dan een eenmalige aanbetaling van het basis maandtermijn om jouw leasebedrag zo laag mogelijk te houden. Dit geeft jou de vrijheid om op elk gewenst moment jouw leasecontact op te zeggen. Maar lekker doorrijden mag natuurlijk ook!  Dat is pas flexibel!

Hoe werkt flexibel leasen?

Geschiedenis van de Volkswagen Golf

Op 25 juni 1974 kwam de Golf voor het eerst op de markt, het is het meest gebouwde én meest verkochte model van Volkswagen. Daarnaast is de Golf een van de belangrijkste pijlers van het bedrijf, het model heeft namelijk de redding van de ondergang betekend voor het merk. Veel modellen van Volkswagen zijn vernoemd naar natuurverschijnselen, zo stamt de naam 'Golf' af van de Golfstroom.