De mooiste en ruimste T-Cross

T-Cross, de nieuwste SUV van Volkswagen

Dit Volkswagen model mag dan wel de kleinste SUV van Volkswagen zijn, hij doet niet onder aan ruimte. De T-Cross is multifunctioneel en inzetbaar voor elke situatie. Zo is de achterbank gemakkelijk te verschuiven: naar voren voor meer bagageruimte en naar achteren voor meer beenruimte! De Volkswagen T-Cross is verkrijgbaar met een handgeschakelde vijf- of zestrapsversnellingsbak en een zeventrapsautomaat.

De mooiste kleuren en features

De mooiste Volkswagen T-Cross staan bij Auto Smeeing in Soest! De T-Cross is standaard voorzien van verschillende veiligheidsfeatures, zoals Lane Assist, Front Assist en City Emergency Braking. De LED dagrijverlichting, USB-aansluiting en Bluetooth telefoonvoorbereiding en de Adaptive Cruise Control maken de Volkswagen T-Cross helemaal af.

Uiteraard is de Volkswagen T-Cross geproduceerd in smaakvolle kleuren, u kunt het zo gek maken als u zelf wilt! Ga voor een opvallende kleur, zoals rood, oranje, blauw of turquoise. Óf kies voor een bescheiden kleur, zoals blauw, wit of grijs.

De verschillende uitvoeringen

Er zijn verschillende uitvoeringen van de Volkswagen T-Cross. Het basis model is de Volkswagen T-Cross Life, met onder andere 16” lichtmetalen velgen en Adaptive Cruise Control. Vervolgens komt de T-Cross Life Business, met onder meer parkeersensoren en Voice Control. De T-Cross Style met sport-/ comfortstoelen vóór en Climatronic. Tot slot is er de Volkswagen T-Cross Style Business R, met 17” lichtmetalen velgen en onder meer een R-Line exterieurpakket.

Liever private leasen?

Bij Auto Smeeing kan het allemaal. U kunt bij ons naast nieuwe auto’s ook occasions kiezen voor privé of zakelijk lease. Zo rijdt u al een Volkswagen T-Cross v.a. € 349,- per maand.

Heeft u door zoveel keus moeite met kiezen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, ook wanneer u liever zakelijk wilt leasen. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze en we nodigen u graag uit om de auto’s te proberen middels een proefrit.

Geschiedenis van Volkswagen

In 1934 kreeg Ferdinand Porsche opdracht van Adolf Hitler om een auto voor het volk te ontwerpen. Uiteraard waren er vele eisen waar de auto aan moest voldoen: de auto moest een topsnelheid kunnen bereiken van 100 kilometer per uur, hij moest twee volwassenen en een kind kunnen vervoeren, óf drie soldaten en een miterailleur. Meneer Porsche kwam met drie rijdende prototypes, die de karakteristieke vorm van de latere Volkswagen Kever hadden. In mei 1938 werd de eerste Volkswagen fabriek gebouwd en in 1940 reed de eerste wagen de fabriek uit.