De mooiste en stoerste Golf's

De meest gewilde Volkswagen

Het meest verkochte model van Volkswagen, een compacte middenklassenauto, leverbaar als 3-deurs of 5-deurs hatchback of stationwagen. Dat is de Volkswagen Golf. De Golf kan geleverd worden als diesel (TDI), benzine (TSI), Plugin-Hybrid Electric (GTE), op aardgas (TGI Blue Motion) en natuurlijk ook elektrisch aangedreven (e-Golf).

De mooiste kleuren en features

De mooiste Volkswagen Golfs staan bij Auto Smeeing in Soest! De Golf is standaard uitgerust met vermoeidheidsherkenning, rijbaanassistentie (Lane Assist) en Car2X: een systeem dat je waarschuwt voor obstakels onderweg. Daarnaast zijn er nog tal van andere opties die de Volkswagen Golf helemaal afmaken.

Uiteraard is de Volkswagen Golf geproduceerd in smaakvolle kleuren, u kunt het zo gek maken als u zelf wilt! Ga voor tijdloos zwart, wit of grijs. Of kies voor een opvallendere kleur, zoals blauw, rood of geel.

De verschillende uitvoeringen

Naast het basis model van de Volkswagen Golf zijn er nog drie andere uitvoeringen van de Golf. Zo is er de Volkswagen Golf Life, met 16” lichtmetalen velgen, parkeersensoren voor en achter en comfortstoelen vóór. De Volkswagen Golf Style, met 17” lichtmetalen velgen, sport-comfortstoelen vóór en regensensoren. De laatste uitvoering is de Volkswagen Golf R-Line, met 17” lichtmetalen velgen, R-Line in- en exterieurpakket, Top-sportstoelen vóór en sfeerverlichting interieur (30 kleuren instelbaar).

Liever private leasen?

Bij Auto Smeeing kan het allemaal. U kunt bij ons naast nieuwe auto’s ook occasions kiezen voor privé of zakelijk lease. Zo rijdt u al een Volkswagen Golf v.a. € 348,- per maand.

Heeft u door zoveel keus moeite met kiezen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, ook wanneer u liever zakelijk wilt leasen. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze en we nodigen u graag uit om de auto te proberen middels een proefrit.

Geschiedenis van de Golf

Op 25 juni 1974 kwam de Golf voor het eerst op de markt, het is het meest gebouwde én meest verkochte model van Volkswagen. Daarnaast is de Golf een van de belangrijkste pijlers van het bedrijf, het model heeft namelijk de redding van de ondergang betekend voor het merk. Veel modellen van Volkswagen zijn vernoemd naar natuurverschijnselen, zo stamt de naam 'Golf' af van de Golfstroom.