De mooiste en zuinigste e-Golf's

De meest gewilde Volkswagen, maar dan elektrisch

Het meest verkochte model van Volkswagen, een compacte middenklassenauto, leverbaar als 3-deurs of 5-deurs hatchback of stationwagen en volledig elektrisch. Maak kennis met de Volkswagen e-Golf. Te herkennen aan de blauwe designaccenten en LED verlichting.

De mooiste kleuren en features

De mooiste Volkswagen e-Golfs staan bij Auto Smeeing in Soest! De e-Golf is standaard uitgerust met Front Assist, een systeem dat aanrijdingen met voorliggers voorkomen en navigatiesysteem ‘Discover Media’, een multimediasysteem met touchscreen, Cd-speler, USB aansluiting en 8 luidsprekers. Daarnaast zijn er nog tal van andere opties die de Volkswagen e-Golf helemaal afmaken.

Uiteraard is de Volkswagen e-Golf geproduceerd in smaakvolle kleuren, u kunt het zo gek maken als u zelf wilt! Kies voor een opvallendere kleur zoals blauw, of ga voor tijdloos zwart, wit of grijs.

100% elektrisch, 100% Golf

Het Volkswagen e-Golf model is net zo sportief als de ‘gewone’ Golf, zo trek je in 9.6 seconden op van 0 tot 100 km/u. Daarnaast kom je met één acculading tot wel 230 km ver. De Volkswagen Golf kan ook geleverd worden als diesel (TDI), benzine (TSI), Plugin-Hybrid Electric (GTE), op aardgas (TGI Blue Motion) en natuurlijk ook de elektrisch aangedreven (e-Golf).

Liever private leasen?

Bij Auto Smeeing kan het allemaal. U kunt bij ons naast nieuwe auto’s ook occasions kiezen voor privé of zakelijk lease. Zo rijdt u al een Volkswagen e-Golf v.a. € 449,- per maand.

Heeft u door zoveel keus moeite met kiezen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, ook wanneer u liever zakelijk wilt leasen. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze en we nodigen u graag uit om de auto te proberen middels een proefrit.

Geschiedenis van de Golf

Op 25 juni 1974 kwam de Golf voor het eerst op de markt, het is het meest gebouwde én meest verkochte model van Volkswagen. Daarnaast is de Golf een van de belangrijkste pijlers van het bedrijf, het model heeft namelijk de redding van de ondergang betekend voor het merk. Veel modellen van Volkswagen zijn vernoemd naar natuurverschijnselen, zo stamt de naam 'Golf' af van de Golfstroom.