De mooiste Citroën C3 Aircross

Bij Auto Smeeing maken we er elke dag topsport van om de mooiste en beste Citroën C3 Aircross SUV’s in te kopen en deze vervolgens voor een interessante prijs aan te bieden. Uiteraard zijn dit alleen C3 Aircross SUV’s met een glashelder verleden en een aantoonbaar juiste kilometerstand. Bij Auto Smeeing is het mogelijk om de Citroën C3 Aircross SUV voor een interessante prijs te kopen, maar u kunt hem ook private of zakelijk leasen voor een aantrekkelijk vast maandbedrag.

Bekijk hieronder ons actuele aanbod van de mooiste Citroën C3 Aircross SUV's.

- Inkoopteam Auto Smeeing

Citroën C3 Aircross: een unieke SUV

Een unieke SUV met een krachtige en frisse uitstraling, dat is de natuurlijk de Citroën C3 Aircross. Verkrijgbaar met een handgeschakelde versnellingsbak en als automaat met Stop & Start systeem. De C3 Aircross heeft de grootste bagageruimte in zijn klasse met tot wel 520 liter aan bagageruimte!

De mooiste kleuren en features

Geproduceerd in 8 carrosseriekleuren, met 3 dakkleuren en 4 Color Packs, wat leidt tot maar liefst 90 combinaties. Van klassieke tinten tot scherpe contrasten, alles is mogelijk bij de Citroën C3 Aircross! De C3 Aircross is standaard voorzien van diverse rijhulpsystemen, zoals vermoeidheidsherkenning, Cruise Control met snelheidsbegrenzer, Snelheidsbordherkenning en Lane Departure Warning System. Daarnaast kunt u de Citroën C3 Aircross optioneel ook verkrijgen met een groot panoramisch schuif-/kanteldak voor een extra unieke ervaring.

Liever private leasen?

Bij Auto Smeeing kan het allemaal. U kunt bij ons naast nieuwe auto’s ook occasions kiezen voor privé lease of zakelijk lease. Zo rijdt u al een Citroën C3 Aircross v.a. € 328,- per maand.

Heeft u door zoveel keus moeite met kiezen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, ook wanneer u liever zakelijk wilt leasen. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze en we nodigen u graag uit om de auto’s te proberen middels een proefrit.

De meest intelligente technologieën

De Citroën C3 Aircross is van alle gemakken voorzien. Zo is er een head-up display geplaatst in uw blikveld, waardoor de belangrijkste rijinformatie wordt geprojecteerd op de voorruit. Op deze manier kunt u altijd uw ogen op de weg gericht houden. Daarnaast is het mogelijk om uw smartphone (een telefoon die beschikt over Qi technologie) draadloos op te laden in de C3 Aircross.