De mooiste en ruimste Citroën C3 Aircross

Citroën C3 Aircross: een unieke SUV

Een unieke SUV met een krachtige en frisse uitstraling, dat is de natuurlijk de Citroën C3 Aircross. Verkrijgbaar met een handgeschakelde versnellingsbak en als automaat met Stop & Start systeem. De C3 Aircross heeft de grootste bagageruimte in zijn klasse met tot wel 520 liter aan bagageruimte!

De mooiste kleuren en features

Geproduceerd in 8 carrosseriekleuren, met 3 dakkleuren en 4 Color Packs, wat leidt tot maar liefst 90 combinaties. Van klassieke tinten tot scherpe contrasten, alles is mogelijk bij de Citroën C3 Aircross! De C3 Aircross is standaard voorzien van diverse rijhulpsystemen, zoals vermoeidheidsherkenning, Cruise Control met snelheidsbegrenzer, Snelheidsbordherkenning en Lane Departure Warning System. Daarnaast kunt u de Citroën C3 Aircross optioneel ook verkrijgen met een groot panoramisch schuif-/kanteldak voor een extra unieke ervaring.

De meest intelligente technologieën

De Citroën C3 Aircross is van alle gemakken voorzien. Zo is er een head-up display geplaatst in uw blikveld, waardoor de belangrijkste rijinformatie wordt geprojecteerd op de voorruit. Op deze manier kunt u altijd uw ogen op de weg gericht houden. Daarnaast is het mogelijk om uw smartphone (een telefoon die beschikt over Qi technologie) draadloos op te laden in de C3 Aircross.

Liever private leasen?

Bij Auto Smeeing kan het allemaal. U kunt bij ons naast nieuwe auto’s ook occasions kiezen voor privé lease of zakelijk lease. Zo rijdt u al een Citroën C3 Aircross v.a. € 328,- per maand.

Heeft u door zoveel keus moeite met kiezen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, ook wanneer u liever zakelijk wilt leasen. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze en we nodigen u graag uit om de auto’s te proberen middels een proefrit.

Wist u dat?

  • Citroën in het jaar 1900 het alleenrecht heeft gekocht voor een productiemethode die het mogelijk maakt om tandwielen met een V-vorm te produceren? Deze vorm is verwerkt in het logo van Citroën.
  • Citroën in 2019 zijn 100-jarig bestaan vierde?
  • Citroën in 1923 de eerste Citroën speelgoed auto's heeft uitgebracht?