De mooiste en compactste Citroën C1's

De zuinigste van zijn segment

Een compacte stadsauto met een uniek karakter: maak kennis met de Citroën C1. Verkrijgbaar als 3-deurs en 5-deurs, én met een vouwdak (Airscape). De C1 beschikt over een driecilinder-benzinemotor met Stop & Start systeem die gekoppeld is aan een handgeschakelde versnellingsbak. Dankzij de driecilinder-benzinemotor behoren het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van deze Citroën C1 tot de laagste van zijn segment.

De mooiste kleuren en features

De Citroën C1 is geproduceerd in maar liefst 32 kleurcombinaties; de auto is niet alleen verkrijgbaar in één carrosseriekleur, maar ook als two tone-uitvoering. De Citroën C1 is uitgevoerd met Hill Start Assist, Stop & Start systeem en navigatie. Veiligheid staat bij Citroën hoog in het vaandel, daarom is de C1 standaard uitgerust met 6 airbags en leverbaar met zes veiligheids- en rijhulpsystemen, waaronder Active City Brake en achteruitrijcamera.

De verschillende Citroën C1 modellen

De Citroën C1 is verkrijgbaar in verschillende modellen, zoals de 3-deurs Citroën C1 Live en de 5-deurs C1 Live, met onder andere 14" stalen wielen en 6 airbags. De 5-deurs uitvoering heeft verschillende varianten, zoals de Feel, met 15" stalen wielen, instelbare snelheidsbegrenzer en handbediende airconditioning. De Shine, met Pack City Camera en buitenspiegelkappen in carrosseriekleur. De Citroën C1 JCC+, voorzien van extra getinte achterste zijruiten en achterruit, Pack City Camera en lederen stuurwiel. En natuurlijk de C1 Shine Airscape, met Pack City Camera, lederen stuurwiel en versnellingspookknop.

Liever private leasen?

Bij Auto Smeeing kan het allemaal. U kunt bij ons naast nieuwe auto’s ook occasions kiezen voor privé lease of zakelijk lease. Zo rijdt u al een Citroën C1 v.a. € 179,- per maand.

Heeft u door zoveel keus moeite met kiezen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, ook wanneer u liever zakelijk wilt leasen. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze en we nodigen u graag uit om de auto’s te proberen middels een proefrit.

Wist u dat?

  • Citroën in het jaar 1900 het alleenrecht heeft gekocht voor een productiemethode die het mogelijk maakt om tandwielen met een V-vorm te produceren? Deze vorm is verwerkt in het logo van Citroën.
  • Citroën in 2019 zijn 100-jarig bestaan vierde?