De mooiste en veiligste e-up!'s

De veiligste, leukste en ruimste in zijn klasse!

De kleinste Volkswagen die er is, met vijf deuren, ruimte voor vier volwassenen, de grootste bagageruimte in zijn klasse en ook nog eens elektrisch. Dát is de Volkswagen e-up! De e-up is de ideale elektrische auto voor woon-werkverkeer. Kiest u voor de Volkswagen e-up!, dan kiest u voor zuinig en milieubewust.

De mooiste kleuren en features

De mooiste Volkswagen e-up!’s! staan bij Auto Smeeing in Soest. De e-up! is standaard uitgerust met Climatronic (automatische airconditioning) en Lane Assist, een systeem waarmee je altijd veilig binnen de rijbaan blijft rijden. Daarnaast zijn er nog tal van andere opties mogelijk, waaronder stoelverwarming, een achteruitrijcamera en regensensoren.

Uiteraard is de Volkswagen e-up! geproduceerd in smaakvolle kleuren, u kunt het zo gek maken als u zelf wilt! Kies voor een opvallendere kleur zoals rood, blauw of geel, of ga voor tijdloos zwart, wit of grijs.

Voor ieder wat wils

De up! is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, denk hierbij aan de Volkswagen up! beats, met onder andere een high-end geluidsysteem 'Beats' met 6 luidsprekers en subwoofer en unieke 'Beats' bekleding. Daarnaast is er de up! R-Line, met R-Line bumper (voor) en sportonderstel. De up! GTI, met speciale GTI-bekleding, achteruitrijcamera en verwarmbare voorstoelen. Tot slot is er de e-up, 100% elektrisch met smartphone integratie. Veel van deze uitvoeringen zijn bij ons op voorraad.

Liever private leasen?

Bij Auto Smeeing kan het allemaal. U kunt bij ons naast nieuwe auto’s ook occasions kiezen voor privé lease of zakelijk lease. Zo rijdt u al een Volkswagen e-up! v.a. € 288,- per maand.

Heeft u door zoveel keus moeite met kiezen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, ook wanneer u liever zakelijk wilt leasen. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze en we nodigen u graag uit om de auto te proberen middels een proefrit.

De geschiedenis van de up!

In 2011 is de Volkswagen up! voor het eerst op de markt gezet. Sindsdien zijn er veel verschillende uitvoeringen en heeft hij al vele aanpassingen ondergaan. Tijdens de introductie was deze compacte auto alleen nog maar verkrijgbaar als driedeurs model, een jaar later kwam er ook een vijfdeurs variant op de markt.