Koop of lease de mooiste Toyota RAV4 Hybride

Toyota RAV4 Hybride uit voorraad leverbaar

Bent u opzoek naar een jong gebruikte Toyota RAV4 met de mooiste opties? Keuze uit verschillende uitvoeringen, kleuren, en die direct uit voorraad leverbaar zijn? Bekijk dan ons mooie assortiment aan RAV4 occasions. Deze auto's zijn van topkwaliteit, scherp geprijsd en hebben een glashelder verleden. Uiteraard kunt u ze bij ons kopen, financieren of private leasen en zakelijk financieel of operationeel leasen.

De Toyota RAV4 Hybride

De Toyota RAV4 is een compacte crossover SUV die wereldwijd bekend staat om zijn veelzijdigheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Naast een gewone brandstof aandrijving is de RAV4 ook leverbaar met een hybride aandrijving die een verbrandingsmotor combineert met een elektromotor om een efficiënter brandstofverbruik en lagere emissies te bieden. 

Met de komst van de huidige en vijfde generatie uit 2019 heeft Toyota wederom een succes te pakken, de RAV4 was de meest verkochte SUV ter wereld.

Particulier? Private lease iets voor jou?

Bij Auto Smeeing kan je bijna elke auto private leasen. Naast het vaste maandbedrag betaal je alleen nog maar de brandstof of de laadkosten (bij elektrisch rijden). Onderhoud, verzekering en belasting is allemaal inbegrepen. Wel zo makkelijk en zonder grote investering.

Enkele voordelen van Private Lease

  • Alles in één! (verzekering, belasting, onderhoud)
  • Vast maandbedrag
  • Geen onderhouds- of reparatiekosten
  • Vervangend vervoer bij pech
  • Auto inruilmogelijkheden waardoor je elke maand voordeliger kan rijden