Koop of lease de mooiste Tesla Model Y

Tesla Model Y uit voorraad leverbaar

Bent u opzoek naar een jong gebruikte Tesla Model Y met de mooiste opties? Keuze uit verschillende uitvoeringen, kleuren, en die direct uit voorraad leverbaar zijn? Bekijk dan ons mooie assortiment aan Model Y occasions. Deze auto’s zijn van topkwaliteit, scherp geprijsd en hebben een glashelder verleden. Uiteraard kunt u ze bij ons kopen, financieren of private leasen en zakelijk financieel of operationeel leasen.

De mooiste Tesla Model Y staat in Soest

Bij ons vind je nieuwe en jong gebruikte Tesla Model Y's in de meest rijk uitgeruste uitvoeringen die voorzien zijn van onder andere een panoramadak, navigatie, Apple Carplay en Android, trekhaak en nog veel meer. Op al onze Model Y's zit standaard minimaal 1 jaar BOVAG garantie, maar bij ons kan je ook kiezen voor 2 of 3 jaar garantie.

De Tesla Model Y is een volledig elektrische compact crossover SUV van het Amerikaanse automerk Tesla. Wie aan elektrische auto's denkt, denkt aan Tesla, en met een goede reden: de grote actieradius. Rijd overal naartoe met een bereik tot wel 533 km (WLTP) op één batterijlading. Naast het grote bereik is het unieke van de Model Y zijn eenvoudig en overzichtelijke interieur met een 15-inch touchscreen waarop je alles meebedient.

Bij ons standaard rijk uitgerust

De mooiste Tesla Model Y's staan bij Auto Smeeing in Soest! De Model Y is standaard voorzien van een scala aan veiligheids- en comfortvoorzieningen zoals dodehoekwaarschuwing, lane assist, automatic emergency braking en Autopilot met adaptive cruise control en stuurassistentie.

Geen speciale toeters en bellen maar een 15-inch touchscreen waarmee je vrijwel alles bedient zoals navigatie, mobiele apps, climate control en diverse auto instellingen. Standaard is de Model Y voorzien een premium Immersive Sound-systeem en een groot volledig glazen dak een vrij zicht op de lucht biedt en voor meer lichtinval zorgt.

Optioneel is een trekhaak met een horizontaal afneembare kogel die tot 1.600 kg kan trekken. Daarnaast kun je Autopilot uitbreiden naar Enhanced Autopilot, dit geeft je Model Y onder andere de functies automatisch inparkeren, Summon en Smart Summon waarmee je via de Tesla-app je geparkeerde auto naar je toe kan laten rijden.

Ondernemer? Al eens gedacht aan financial lease?

Bij Auto Smeeing heeft u de mogelijkheid om uw nieuwe auto in één keer aan te schaffen (kopen) of te (financial) leasen. Bij financial lease bent u zelf economisch eigenaar van de auto. Dit betekent dat u een relatief laag leasebedrag betaalt, enkel voor rente en aflossing. Daarbij profiteert u als ondernemer ook van fiscale voordelen.

Enkele voordelen van Financial Lease

  • Auto op de balans (fiscaal voordeel)
  • Direct economisch eigenaar
  • Lage investering en behoud van liquiditeit
  • Rente- en investeringsaftrek mogelijk
  • Recht op terugvordering van BTW over aanschafprijs (indien BTW auto)

Wij beantwoorden graag al uw vragen en verzorgen de gehele financiering. Na akkoord op onze vrijblijvende offerte verzorgen wij de financiering en kan u snel rijden.

Particulier? Is private lease niet iets voor jou?

Bij Auto Smeeing kan je bijna elke auto private leasen. Naast het vaste maandbedrag betaal je alleen nog maar de brandstof of de laadkosten (bij elektrisch rijden). Onderhoud, verzekering en belasting is allemaal inbegrepen. Wel zo makkelijk en zonder grote investering.

Enkele voordelen van Private Lease

  • Alles in één! (verzekering, belasting, onderhoud)
  • Vast maandbedrag
  • Geen onderhouds- of reparatiekosten
  • Vervangend vervoer bij pech
  • Auto inruilmogelijkheden waardoor je elke maand voordeliger kan rijden