Koop of lease de mooiste EV 8 of 9-persoonsbus

Bent u opzoek naar een zo goed als nieuwe volledig elektrische 8 of 9-persoonsbus? Wij hebben altijd een ruim assortiment aan persoonsbus occasions. Deze bussen zijn van topkwaliteit en hebben een glashelder verleden.

Bij Auto Smeeing maken we er een topsport van: het inkopen van alleen de allermooiste en allerbeste occasions! En dat doen we dagelijks. Door bij de inkoop selectief te werk te gaan, bieden we je uitsluitend auto’s van de beste kwaliteit. Stuk voor stuk unieke occasions met uitgebreide specificaties en een lage kilometerstand. 

Elektrische 8- of 9-persoonsbus | bij Auto Smeeing gewoon op voorraad

Bij ons vind je jong gebruikte elektrische 8 en 9-persoonsbussen in de beste uitvoeringen en met de mooiste opties zoals panoramadak, navigatiesysteem, cruise control, achteruitrijcamera, head-up display en nog veel meer. Wij bieden persoonsbussen aan uit diverse bouwjaren. Als u bijvoorbeeld kiest voor zakelijk leasen kunt u al profiteren van een bijtelling vanaf 12%.

Wij hebben uitsluitend volledig elektrische persoonsbussen, een nieuwe rijervaring dankzij de geruisloze motor, soepel en schokvrij rijden, en stevige acceleraties dankzij het onmiddellijk beschikbare koppel. Klaar voor de toekomst.

Voordelen 8 of 9-persoonsbus

De mooiste 8 en 9-persoonsbussen staan bij Auto Smeeing in Soest! Onze minibussen bieden ruimte tot wel 9 kinderen / personen. Hiermee kun je gemakkelijk meer mensen vervoeren voor onder andere de buitenschoolse opvang (BSO). Hierdoor kun je efficiënter met je tijd om gaan. De door ons aangeboden persoonsbussen hebben een compacte lengte en zijn uitgerust met parkeersensoren, hierdoor kun je makkelijk parkeren in krappe parkeerplaatsen.

  • Vervoer gemakkelijk tot wel 9 personen
  • Iedereen met een rijbewijs-B mag de bus besturen
  • Uitgerust met moderne functies om het rijden zo efficiënt en comfortabel te maken
  • Genoeg ruimte voor bagage

Ondernemer? Al eens gedacht aan financial lease?

Bij Auto Smeeing heeft u de mogelijkheid om uw nieuwe auto in één keer aan te schaffen (kopen) of te (financial) leasen. Bij financial lease bent u zelf economisch eigenaar van de auto. Dit betekent dat u een relatief laag leasebedrag betaalt, enkel voor rente en aflossing. Daarbij profiteert u als ondernemer ook van fiscale voordelen.

Enkele voordelen van Financial Lease

  • Auto op de balans (fiscaal voordeel)
  • Direct economisch eigenaar
  • Lage investering en behoud van liquiditeit
  • Rente- en investeringsaftrek mogelijk
  • Recht op terugvordering van BTW over aanschafprijs (indien BTW auto)

Wij beantwoorden graag al uw vragen en verzorgen de gehele financiering. Na akkoord op onze vrijblijvende offerte verzorgen wij de financiering en kan u snel rijden.