De Kia EV6 kopen of leasen bij Auto Smeeing

Bent u op zoek naar het kopen of (private) leasen van een Kia EV6? Dan bent u bij Auto Smeeing aan het juiste adres. Deze auto’s zijn van de beste kwaliteit en hebben vrijwel geen kilometers op de teller. De Kia EV6 rijdt volledig elektrisch! 

De nieuwste technieken

Bent u er klaar voor om een auto van de toekomst te rijden? Dan is de Kia EV6 iets voor u! Met een dakspoiler en een achterkant gevormd als vliegtuigvleugel krijgt het uiterlijk extra dynamiek en flair. Het verbetert de aerodynamica en daarmee het energieverbruik. Vanwege de elektrische aandrijving is de Kia Ev6 een automaat.

De Kia EV6 is voorzien van de nieuwste technieken, zoals bijvoorbeeld het Premium Sound System. U kunt altijd de accustatus van uw auto bekijken met de Kia Connect App. Daarnaast kunt u hiermee het portier openen. Via het Head-up Display krijgt u de belangrijkste aanwijzingen helder zichtbaar op de voorruit.

Maar dat is niet alles: de auto beschikt vaak over een warmtepomp, achteruitrijcamera, licht metalen velgen, adaptieve cruise control, verwarmde leder stuurwiel, Apple CarPlay en Android Auto, verwarmde ledere voorstoelen, ledverlichting, parkeersensoren voor en achter, elektronische climate controle, verkeersbord detectie, vermoeidheidsdetectie, full map navigatie, DAB en nog veel meer. 

Kia EV6: Ultra-snelladen

Snelladen gebeurt inmiddels steeds vaker, maar de Kia EV6 overtreft dit zelfs nog. Met ultra-snelladen laad u uw auto op van 10 tot 80 procent in 18 minuten. Zo kunt u in 4,5 minuten alweer 100 kilometer rijden. Met een actieradius van 394 kilometer (standaard EV6) rijdt u lekker lang door! De andere uitvoeringen hebben zelfs een actieradius oplopend tot 528 km.

De verschillende uitvoeringen en actieradius

De Kia Ev6 heeft verschillende uitvoeringen, zo is er de standaard EV6, EV6 Plus, GT-Line en GT (laatstgenoemde wordt geïntroduceerd in het najaar van 2022). Het verschil tussen deze auto’s zit vooral in de actieradius en de aandrijving. Zo heeft de Kia EV6 een RWD-aandrijving met 58kWh batterij en kunt u bij de EV6 plus en GT-Line kiezen tussen een RWD- en AWD-aandrijving. Met een AWD-aandrijving is de actieradius iets lager. Beide auto's hebben een 77,4kWh batterij. 

De GT (niet te verwarren met de GT-line) zal een AWD-performance aandrijving krijgen met een actieradius tot 400km en een 77,4kWh batterij. De actieradius is relatief laag door het hoge aantal pk van 585 en de vierwielaandrijving die de GT zal krijgen. Wanneer u kiest voor RWD-aandrijving maakt het qua actieradius niet uit of u kiest voor de EV6 Plus of GT-line. Bij een AWD-aandrijving doet de EV6 Plus het iets beter qua actieradius. De laagste actieradius (van 394 kilometer) haalt de standaard EV6. De GT-line beschikt over een schuif-kanteldak en dynamische led-verlichting. De Plus beschikt over vegan lederen bekleding en een slimme automatische achterklep.

Welke kleur neemt u?

De Kia EV6 en EV6 plus worden in verschillende kleuren geproduceerd: in glacier (wit), moonscape matte, steel grey, aurora black, runway red, gravity blue, white pearl, interstellar grey, yacht blue en deep forest. De GT en GT-Line is verkrijgbaar in de kleuren moonscape matte, snow pearl white, yacht blue, runway red en aurora black. 

Bijtelling zakelijk leasen

De gloednieuwe Kia EV6 kunt u zakelijk of privé leasen bij Auto Smeeing. Voor de Kia EV6 geldt 12% bijtelling tot 40.000 euro in 2021, alles daarboven wordt met 22% bijteling belast. Voor 2022 t/m 2024 geldt een bijtelling van 16% tot 40.000 euro, alles daarboven 22%. 

Geschiedenis van de Kia EV6

De geschiedenis van de Kia EV6 gaat niet ver terug, de auto werd namelijk geïntroduceerd in het voorjaar van 2021 als eerste elektrische auto van Kia. Niet alleen dit maakt de auto uniek, maar de vormgeving van de auto is een echte eyecatcher en zelfs meer dan onderscheidend te noemen!

Volledige zekerheid bij Auto Smeeing

Wij garanderen dat elke auto is gecontroleerd op meer dan 100 punten, de kilometerstand van elke auto is 100% betrouwbaar, de boordcomputer van alle occasions zijn uitgelezen voor extra controle en de onderhoudshistorie is bekend (volgens de fabrieksspecificaties). In geval van aankoop uit onze omringende buurlanden zijn de occasions door de RDW gecontroleerd en goedgekeurd. Daarnaast hebben onze auto’s geen schadeverleden.

Bij Auto Smeeing komen alleen de beste en mooiste occasions in de showroom!

Online bestellen

Bij Auto Smeeing doen we er graag alles aan om de perfecte occasion voor u te vinden. We werken zo transparant mogelijk en bieden u verschillende manieren om een auto bij ons te bestellen.

Bij ons bent u altijd welkom om een kijkje te komen nemen in de showroom. Wilt u liever thuis onze voorraad bekijken? Dat kan. Wij hebben alle occasions die wij op voorraad hebben op de website staan. Hier kunt u naast alle in- en exterieur foto’s ook de opties, specificaties, onderhoud en de historie terug vinden.

Het aanschaffen van een nieuwe auto kan soms een hele uitdaging zijn, daarom willen wij het u zo makkelijk mogelijk maken. Heeft u een mooie auto bij ons op de website gezien? Dan kunt u die in maar een paar klikken online bestellen. Wij begrijpen het ook als u eerst een proefrit wilt maken of dat u misschien nog vragen heeft, u kunt daarvoor altijd even contact met ons opnemen.

Het is belangrijk dat u ons goed leert kennen voor u een belangrijke keuze maakt. Neem gerust online een kijkje bij ons binnen of bekijk onze reviews.