De mooiste en sportiefste Hyundai KONA's

SUV met drie verschillende aandrijvingen

Er is geen andere compacte SUV ter wereld die verkrijgbaar is met keuze uit drie verschillende aandrijvingen. Ga voor een volledig elektrische aandrijving, hybride of voor de traditionele (benzine) aandrijving. De Hyundai KONA is van alle markten thuis, er zijn eindeloos veel uitvoeringen, mogelijkheden en u kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Voor welke aandrijving en uitvoering u ook gaat, bij Auto Smeeing in Soest bent u aan het juiste adres.

Traditionele Hyundai KONA

De ‘traditionele’ Hyundai KONA met benzine aandrijving is standaard voorzien van cruise control met snelheidslimiet, Start/Stop Systeem en diverse SmartSense assistentiesystemen. Deze systemen bestaan uit vermoeidheidsherkenning, sensoren om aanrijdingen te voorkomen tijdens het achteruit rijden, voetgangersdetectie, dodehoekdetectie en een signaal als u onbedoeld de rijstrook dreigt te verlaten.

Hyundai KONA Hybride

Het is mogelijk om de Hyundai KONA te verkrijgen met een hybride-aandrijflijn, dit houdt in dat hij een zuinige benzinemotor en een krachtige elektromotor heeft. De hybride KONA is standaard uitgerust met 7-inch display met Apple Carplay, achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen, Start/Stop Systeem en de eerder benoemde Smart Sense assistentiesystemen.

Hyundai KONA Electric

Altijd al elektrisch willen rijden? Ook dat is mogelijk met de Hyundai KONA Electric. De KONA Electric wordt standaard geleverd met 6 speakers, 7-inch Display Audio met Apple Carplay, achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen, centrale deurvergrendeling met smartkey en startknop, parkeersensoren achter én natuurlijk de Smart Sense assistentiesystemen.

Liever private leasen?

Bij Auto Smeeing kan het allemaal. U kunt bij ons naast nieuwe auto’s ook occasions kiezen voor privé of zakelijk lease. Zo rijdt u al een Hyundai KONA v.a. € 289,- per maand.

Heeft u door zoveel keus moeite met kiezen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, ook wanneer u liever zakelijk wilt leasen. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze en we nodigen u graag uit om de auto te proberen middels een proefrit.

Wist u dat?

  • Hyundai Koreaans is voor moderniteit?
  • Hyundai pas in 1974 de eerste auto op de markt heeft gebracht, de Hyundai Pony?