De legendarische en iconische Fiat 500C

De Fiat 500C: een tijdloos icoon

Alle klasse van de Fiat 500, gecombineerd met het rijplezier van een cabriolet. Zijn retro design zorgt ervoor dat het een opvallende verschijning is waar je niet omheen kan. De 500 heeft uitstekende milieuprestaties, een topsnelheid van 170 km/u en is verkrijgbaar met een handgeschakelde versnellingsbak of automatische versnellingsbak. 

De mooiste kleuren en features

De mooiste Fiat 500C’s staan bij Auto Smeeing in Soest. De 500C is standaard uitgerust met Led-dagrijverlichting, snelheidsbegrenzer en audio- en telefoonbedieningstoetsen op het stuurwiel. Daarnaast zijn er nog tal van andere opties die de Fiat 500C helemaal afmaken. De 500C is onder andere leverbaar met parkeersensoren (achter), geblindeerde ramen achter, lichtmetalen velgen en cruise control.

Uiteraard is de Fiat 500C geproduceerd in smaakvolle kleuren, u kunt het zo gek maken als u zelf wilt! Ga voor tijdloos zwart, wit of grijs. Of kies voor een speelse kleur, zoals rood, blauw en groen. Maar wat dacht je van een roze of oranje 500C? Daarmee ben je gegarandeerd een blikvanger waar je ook rijdt!

Verschillende uitvoeringen van de 500C

Natuurlijk is de Fiat 500C uitgebracht in verschillende varianten, zoals de Pop (standaard uitvoering), met audio- en telefoonbedieningstoetsen op het stuurwiel, LED-dagrijverlichting en snelheidsbegrenzer. De Lounge, met onder andere een achterbank die in twee gelijke delen neerklapbaar is, ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto en leren stuurwiel. Natuurlijk kan de Star niet ontbreken, voorzien van 16-inch lichtmetalen velgen en 3D-navigatiesysteem. Het laatste model is de Fiat 500C Rockstar, met donkergetint privacy-glas achter en verchroomde dorpellijsten. Vanzelfsprekend zijn er van de Fiat 500C ook verschillende Special Series zoals de 500C Dolcevita Hybrid en de 500C 120th.

Liever private leasen?

Bij Auto Smeeing kan het allemaal. U kunt bij ons naast nieuwe auto’s ook occasions kiezen voor privé of zakelijk lease. Zo rijdt u al een 500C v.a. € 239,- per maand.

Heeft u door zoveel keus moeite met kiezen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, ook wanneer u liever zakelijk wilt leasen. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze en we nodigen u graag uit om de auto te proberen middels een proefrit.

Geschiedenis van de 500

Al in 1957 zag de Fiat het levenslicht, en is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De Fiat 500 was ooit bedoeld als Italiaanse ‘auto voor het volk’, goedkoop en makkelijk te onderhouden. Leuk om te weten: in 2010 is de moderne Fiat 500C voor het eerst op de markt gezet, ook werd in 2010 de 500.000ste Fiat 500 geproduceerd.