Totaal-aanbod mobiliteit

Begonnen als 1-mans reparatiebedrijf en vervolgens dealer van diverse merken zijn wij in de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een ‘multimerk retailer’ op het gebied van mobiliteit met een overdekte showroom-oppervlakte van ruim 20.000 m2. Kenmerkend voor Auto Smeeing Soest en de aan ons gerelateerde partnerbedrijven is een uitstekende dienstverlening, maximale transparantie, garantie en zekerheid bij uw aankoop in combinatie met een scherpe prijs.

 

Multimerkdealer: 600 personen- en bestelauto’s (occasions en nieuw)


 

 

All-in private lease van auto’s, fietsen en Speed Pedelecs
www.yourlease.nl

 

 

Merkonafhankelijke garage en bandencentrum
www.quickserv.nl

 


 


Specialist voor advisering, levering en reparatie van topmerken (elektrische) fietsen
en Speed Pedelecs
www.profile-smeeing.nl 

De zekerheden van Auto Smeeing Soest

Zekerheid van ruime keuze: 600 auto's
Bij Auto Smeeing Soest heeft u altijd de zekerheid van een enorme keuze. In de overdekte showrooms met een totaaloppervlakte van 20.000m2 staan altijd ruim 600 personen- en bestelauto's, zowel occasions als nieuw.

Garantie-reparaties vanuit huis geregeld
Is er na uw aankoop een garantiereparatie en woont u niet in de regio Soest? Kies dan voor het gemak en de zekerheid van onze unieke Dichtbij Garantie Service. Laat de reparatie door ons uitvoeren waarbij u profiteert van gratis vervangend vervoer of gratis haal- en brengservice. Wij regelen alles, u betaalt niets.

Minimaal 6 maanden Bovag garantie*
Koopt u een Best Buy occasion bij Auto Smeeing Soest, dan heeft u standaard de zekerheid van 6 maanden Bovag- en/of fabrieksgarantie. Voor extra zekerheid kunt u deze Bovag-garantie verlengen naar 12 maanden (Best Buy Plus). Bij aanschaf van een nieuwe auto heeft u fabrieksgarantie.

Gecontroleerde en garandeerde km-stand
Van elke door Auto Smeeing Soest geleverde auto is de kilometerstand zorgvuldig gecontroleerd. Wij garanderen u dan ook de juistheid van het aantal kilometers zoals op de 'teller' staat.

Glashelder verleden 
Koopt u bij ons een occasion dan bent u verzekerd van een glashelder autoverleden. Van onze auto's is de onderhoudshistorie en oorsprong bekend. Bovendien verkopen wij geen auto's met een schadeverleden (wok). Glashelder dus!