Een mooie auto gezien op onze site? Bestel hem nu online!

Heeft u bij ons de perfecte auto gevonden en wilt u er zeker van zijn dat hij van u wordt? Bestel hem dan online en bij ons op de website. De auto wordt gratis bij u thuis geleverd, maar u kunt hem ook bij ons in de showroom in Soest afhalen. Natuurlijk houden wij rekening met uw wensen, dus u kunt zelf uw voorkeursdatum en tijd doorgeven. Bij Auto Smeeing heeft u het voor het zeggen!

Waarom kiezen voor Auto Smeeing?

- U heeft altijd een glashelder onderhoudsverleden 
- 6 maanden BOVAG garantie
- Niet tevreden, geld terug
- Bezorging aan huis of op vestiging

In maar een paar stappen is de perfecte auto al van u!

1. De keuze is reuze
Wij hebben altijd 600 top-auto’s op voorraad. U kunt dus rustig online zoeken in ons ruime aanbod occasions.

2. Maak uw keuze
De door Auto Smeeing in Soest geselecteerde jonge occasions zien er verleidelijk mooi uit, maar vanzelfsprekend verkeren ze ook gegarandeerd in topconditie. We selecteren namelijk uitsluitend uitstekend onderhouden occasions waarvan de onderhoudshistorie volledig bekend is. 

3. Ruil uw auto eventueel in
Wilt u uw huidige auto inruilen, dan kunt u gebruik maken van onze inruilservice. Dit kunt u kenbaar maken via de 'Interesse' of de 'Wat is mijn auto waard' knop bij de desbetreffende auto.

4. Gratis thuis afleveren, of afhalen in de showroom
Bij Auto Smeeing kunt u er voor kiezen om de auto gratis thuis geleverd te krijgen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om de auto in de showroom in Soest af te halen. Daarnaast kunt u zelf de afleverconditie bepalen. Kiest u voor Basic (standaard 6 maanden BOVAG garantie), Best Buy (6 maanden BOVAG incl. dichtbijgarantie service en omruilgarantie) of voor Best Buy Plus (12 maanden garantie)?
Tot slot kunt u de voorkeursdatum en tijd kiezen voor de aflevering, maar wij kunnen ook contact met u opnemen om een afspraak te maken.

5. Wilt u het bedrag vooraf overmaken of pint u liever bij levering?
Wilt u het bedrag vooraf overmaken, dan nemen wij contact met u op over de betaalgegevens. Betaalt u liever bij aflevering? Dat begrijpen wij volkomen. U betaalt dan pas bij de aflevering.
Let op! Verhoog wel eerst uw pinlimiet.

6. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op!
Wij zijn 7 dagen per week geopend, dus ook op zondag.