Ook nu toch persoonlijk een mooie auto zakelijk leasen

Beste ondernemer wij staan ook nu 7 dagen per week voor je klaar!

Je kan ook nu nog steeds bij ons op afspraak terecht in Soest voor de mooiste leaseauto’s en bestelbussen. Heb je nu direct een vraag, of persoonlijk advies nodig? Dan kan je kiezen voor contact via telefoon, mail of WhatsApp.

Nieuwe auto of bestelwagen snel nodig ? Start je aanvraag eenvoudig online!

Bij ons heb je binnen een uur reactie op je online zakelijke lease aanvraag. Zo weet je snel waar je aan toe bent en het is zelfs mogelijk om binnen 72-uur al weg te rijden in je nieuwe lease auto of bestelwagen.

Ervaar de voordelen van het zakelijk leasen!

Als ondernemer wil je je volledig focussen op je bedrijf. En daarbij wil je het liefst geen omkijken hebben naar je wagenpark. Een auto, bestelauto of bestelwagen, zakelijk leasen is voor jou de ideale oplossing. Met een zakelijke lease auto van Auto Smeeing word je als ondernemer of zzp’er compleet ontzorgd o.a. Gratis haal en breng service bij onderhoud en garantie. 

Proefrit bij ons in Soest of op locatie naar keuze! 

Wij maken het je nu nog makkelijker! Proefrit bij ons in soest of een locatie naar keuze? Ook geen probleem! Wij regelen het! 

Profiteer van onze speciale voorraaddeals met 8% bijtelling! 

Dit is hét moment om voor een elektrische lease auto te kiezen! Wij hebben speciaal voor de zakelijke klant een mooie voorraad ingekocht met een kenteken registratie uit 2020 zodat jij de komende 5 jaar nog kan profiteren van 5% bijtelling! Let op! Op 1 januari 2021 is de bijtelling voor nieuwe auto's met een eerste registratie van 2021 van 8% naar 12% gegaan.

Bekijk hieronder ons volledige 8% bijtelling lease aanbod: