De mooiste auto's flexibel leasen

Flexibel lease met de voordelen van een vast contract!

Wij bieden jou nu een uniek flexibel leasecontract aan! Dit geeft jou de mogelijkheid om een auto te leasen die al na 1 jaar opzegbaar is. Wil je toch lekker door blijven rijden? Dat kan natuurlijk ook! Met flexibel lease bepaal je zelf de looptijd! En dat met de voordelen van een vast contract zoals: pechhulp, onderhoud & reparatie en een scherpe maandprijs! Wel zo flexibel! 

Vrij opzegbaar na 12 maanden!

Wil je niet te lang vastzitten aan een leasecontract? Dan is het leasen met een flexibele looptijd de perfecte optie voor jou! Je hebt de mogelijkheid om al na 12 of 24 maanden op te zeggen! 

Private leasen zonder een vast contract of een tijdelijk contract ook mogelijk! 

Private lease met een flexibel opzegbaar contract biedt ook uitkomst als je geen vast contract hebt. Heb je een tijdelijk contract of een jaarcontract? Dan wil je misschien wel liever tijdelijk een auto leasen dan voor een langere tijd. Dan is private lease met een flexibele looptijd perfect voor jou! Zo zorg je ervoor dat jouw leasecontract al na 12 maanden opzegbaar is! 

Lease al de mooiste auto's v.a. 169,- per maand 

Bij Auto Smeeing lease je al vanaf 169,- per een mooie auto! Bekijk het ruime aanbod mooie betrouwbare private lease auto's en rij al 48uur na de acceptatie in je nieuwe lease auto! 

Zo werkt flexibel leasen:

Wanneer je kiest voor een flexibele looptijd, heb je de mogelijkheid om al v.a. 12 maanden op te zeggen. Wij vragen dan een eenmalige aanbetaling van het basis maandtermijn om jouw leasebedrag zo laag mogelijk te houden. Dit geeft jou de vrijheid om op elk gewenst moment jouw leasecontact op te zeggen. Maar lekker doorrijden mag natuurlijk ook!  Dat is pas flexibel!

Opzeggen na 12 maandenEenmalig 2x basis maandtermijn.
Opzeggen na 24 maanden Eenmalig 1x basis maandtermijn.
Max. looptijd 36/60 maandenBetaal je niets extra's 

Wij blijven 7 dagen per week voor je klaar staan

Een afspraak op locatie blijft mogelijk maar heb je een vraag, of persoonlijk advies nodig? Wij staan 7 dagen per week voor je klaar om je te helpen. Je kan daarbij kiezen voor contact via telefoon, mail of WhatsApp.