Smeeing Mobility zet zich in voor Holland4ALS


Maatschappelijk ondernemen zit in het DNA van Smeeing Mobility en Intersport van Dam, daarbij kan sport en inzet voor het goede doel niet ontbreken. Samen gaan wij de sportieve uitdaging aan en doen wij mee met Holland4ALS. 


Met 10 sporters 5 km zwemmen, 180 km fietsen, 120 km hardlopen en 25 km kanoŽn. 

30 mei starten wij in Groningen en 31 mei komen we aan in Soest. De trainingen zijn in volle gang, maar wij hebben uw hulp nodig! Wit u ons helpen met ons streefbedrag van €10.000(!) te halen? Doneer op onze actiepagina holland4als.zoalsjan.nl/teampage/smeeing-mobility of betaal voor een lekker kopje koffie in onze pub! Alle beetjes helpen!


Wij danken al onze sponsors en in het bijzonder onderstaande voor hun meer dan gulle bijdragen:

Hulzebos Cycle Parts BV - Breda

Mundico bvba

Autotaxatie Partners

Fysio de Burgt bv

De Autofinancier

Zandbergen Automotive

Intersport van DamStichting Zoalsjan
Het opgehaalde bedrag gaat volledig naar stichting Zoalsjan. Het voornaamste doel is ervoor zorgen dat ALS-patiŽnten zolang mogelijk in een comfortabele thuisomgeving kunnen genieten met familie en vrienden voor de resterende tijd. De stichting heeft als doel mensen met ALS aan hulpmiddelen en diensten te helpen. Zo kan de levenskwaliteit verhoogd worden. Hier is geld voor nodig en hier wil Smeeing Mobility graag voor! Helpt u mee?


Smeeing Mobility en Intersport van Dam slaan handen ineen voor Holland4ALS

Enthousiasme en jarenlange ervaring met sponsoring van sportverenigingen en sportevenementen hebben ons doen besluiten om voor Holland4ALS de handen ineen te slaan. 


Identieke denkwijze

Maatschappelijke betrokkenheid gecombineerd met een no-nonsense mentaliteit is wat Smeeing en Intersport van Dam aanspreekt. Al jaren sponsoren we sportorganisaties en evenementen apart, maar ook met elkaar. Juist met gezamenlijke sponsoring maken we optimaal gebruik van elkaars ervaringen en kanalen.


Gťťn eenmalige actie!

Dit is het eerste jaar dat wij meedoen met Holland4ALS, maar zeker niet het laatste! De komende 3 jaar zal er een actief beleid worden gevoerd om onze samenwerking door te ontwikkelen waarbij we onze klanten niet vergeten. Wij hebben spectaculaire acties in petto. Dus blijf Smeeing Mobility en Intersport van Dam volgen tijdens onze voorbereiding voor Holland4ALS, maar ook zeker daarna!

De zekerheden van Auto Smeeing Soest

Zekerheid van ruime keuze: 600 auto's
Bij Auto Smeeing Soest heeft u altijd de zekerheid van een enorme keuze. In de overdekte showrooms met een totaaloppervlakte van 20.000m2 staan altijd ruim 600 personen- en bestelauto’s, zowel occasions als nieuw.

Garantie-reparaties bij u in de buurt
Is er na uw aankoop een garantiereparatie en woont u niet in de regio Soest? Kies dan voor het gemak en de zekerheid van onze unieke Dichtbij Garantie Service. Laat de reparatie uitvoeren door een merkdealer of Bovag-autobedrijf van uw keuze, bijvoorbeeld dichtbij u in de buurt. Wij regelen alles, u betaalt niets.

Minimaal 6 maanden Bovag garantie*
Koopt u een Best Buy occasion bij Auto Smeeing Soest, dan heeft u standaard de zekerheid van 6 maanden Bovag- en/of fabrieksgarantie. Voor extra zekerheid kunt u deze Bovag-garantie verlengen naar 12 maanden (Best Buy Plus). Bij aanschaf van een nieuwe auto heeft u fabrieksgarantie.

Gecontroleerde en garandeerde km-stand
Van elke door Auto Smeeing Soest geleverde auto is de kilometerstand zorgvuldig gecontroleerd. Wij garanderen u dan ook de juistheid van het aantal kilometers zoals op de ‘teller’ staat.

Glashelder verleden 
Koopt u bij ons een occasion dan bent u verzekerd van een glashelder autoverleden. Van onze auto's is de onderhoudshistorie en oorsprong bekend. Bovendien verkopen wij geen auto's met een schadeverleden (wok). Glashelder dus!