Onze gedoneerde Riksja's zijn aangekomen in Bangladesh 

Hulp geven aan hen die het echt kunnen gebruiken

Het schrijnende verhaal van Shoiyob Ullah uit Bangladesh is geen uitzondering. Met zijn eigen theestalletje in een sloppenwijk in Dhaka verdiende hij genoeg om zijn microkrediet af te lossen, zijn familie te onderhouden en ook nog wat geld opzij te leggen. Totdat zijn vader een half jaar geleden doodziek werd. Om de medische behandeling te kunnen betalen, moest Shoiyob zijn theestalletje verkopen. Uiteindelijk redde zijn vader het niet en overleed. Shoiyob en zijn gezin zaten compleet aan de grond. Ze konden de huur van hun huisje niet meer betalen en belandden op straat. Nu heeft Shoiyob zijn eigen Riksja waarmee hij weer een toekomst kan opbouwen voor zijn vrouw en kinderen.


Naam: Shoiyob Ullah
Leeftijd: 36 Jaar
Aantal familieleden: 4
Dagelijkse inkomen: 350 Bangladeshi Taka (omgerekend ca. € 3,41)

Locatie: North Badda, Dhaka, Bangladesh


Een beter leven dankzij een Riksja!

Veel inwoners van Bangladesh trekken vanaf het platteland naar de hoofdstad Dhaka, in de hoop op een beter leven. Vaak komen ze bedrogen uit, want het leven in de immense miljoenenstad is hard en duur. Bulbul Hossain en zijn vrouw Sultana Banu weten hier alles van. 7 jaar geleden trouwden ze en kwamen ze terecht in Dhaka. Bulbul ging als riksjarijder aan de slag om hun familie op het platteland financieel te ondersteunen. Maar het huren van een fietstaxi – die vaak ook nog eens in slechte staat is – is stervensduur. En de huur van een klein huisje in een sloppenwijk is hoog. En dus houdt Bulbul weinig over. Met zijn eigen 1We Riksja kan hij nu geld sparen voor de familie en voor een goede opleiding voor zijn dochtertje Sabina. Met dank aan de donatie in de vorm van een Riksja, heeft het leven van dit gezin een positieve wending gekregen.


Naam: Bulbul Hossain
Leeftijd: 32 jaar
Aantal familieleden: 3
Dagelijkse inkomen: 350 Bangladeshi Taka (omgerekend ca. € 3,41)

Locatie: Cocacola Area, Dhaka, Bangladesh

Een rooskleurige toekomst door een Riksja!


Tanvir Hossain en Lutfur Nahar wonen met hun dochtertje Heera (3) in een sloppenwijk in Dhaka, de hoofdstad van Bangladesh. Om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen, heeft Tanvir twee verschillende baantjes: overdag werkt hij als dagarbeider, ‘s avonds rijdt hij op een fietstaxi. Hiermee verdient hij nog steeds niet genoeg om zijn gezin te onderhouden en zijn oude moeder te ondersteunen. Laat staan dat hij kan sparen voor een goede opleiding voor zijn dochtertje, als basis voor een betere toekomst. Met zijn eigen 1We Riksja verandert dit in één klap en ziet het leven van dit gezin er een stuk rooskleuriger uit.


Naam: Tanvir Hossain
Leeftijd: 35 jaar
Aantal familieleden: 3

Dagelijkse inkomen: 350 Bangladeshi Taka (omgerekend ca. € 3,41)

Locatie: ShahajadPur, Dhaka, BangladeshDe zekerheden van Auto Smeeing Soest

Zekerheid van ruime keuze: 600 auto's
Bij Auto Smeeing Soest heeft u altijd de zekerheid van een enorme keuze. In de overdekte showrooms met een totaaloppervlakte van 20.000m2 staan altijd ruim 600 personen- en bestelauto's, zowel occasions als nieuw.

Garantie-reparaties vanuit huis geregeld
Is er na uw aankoop een garantiereparatie en woont u niet in de regio Soest? Kies dan voor het gemak en de zekerheid van onze unieke Dichtbij Garantie Service. Laat de reparatie door ons uitvoeren waarbij u profiteert van gratis vervangend vervoer of gratis haal- en brengservice. Wij regelen alles, u betaalt niets.

Minimaal 6 maanden Bovag garantie*
Koopt u een Best Buy occasion bij Auto Smeeing Soest, dan heeft u standaard de zekerheid van 6 maanden Bovag- en/of fabrieksgarantie. Voor extra zekerheid kunt u deze Bovag-garantie verlengen naar 12 maanden (Best Buy Plus). Bij aanschaf van een nieuwe auto heeft u fabrieksgarantie.

Gecontroleerde en garandeerde km-stand
Van elke door Auto Smeeing Soest geleverde auto is de kilometerstand zorgvuldig gecontroleerd. Wij garanderen u dan ook de juistheid van het aantal kilometers zoals op de 'teller' staat.

Glashelder verleden 
Koopt u bij ons een occasion dan bent u verzekerd van een glashelder autoverleden. Van onze auto's is de onderhoudshistorie en oorsprong bekend. Bovendien verkopen wij geen auto's met een schadeverleden (wok). Glashelder dus!