Ter uitbreiding van ons QuickServ team zoeken wij een:

Leerling-automonteur - Soest


Functie-omschrijving

Voor onze QuickServ werkplaats met bandencentrum zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerling-monteur met passie voor techniek, wielen/banden en alle automerken. Wij zoeken een beginnende monteur die een BBL-opleiding wil volgen voor 2e Automonteur en affiniteit heeft met wielen, zomer/winterbanden, onderstel en uitlijning t.b.v. ons bandencentrum.


Functie-eisen
Om de hoge kwaliteit van onze diensten en producten te waarborgen werken wij met vaste checklisten en volgens vaste standaardnormen. Doelstelling is dat je daar op termijn zelfstandig mee kunt omgaan en er dagelijks de juiste opvolging aan geeft. Het accuraat noteren van de diverse gegevens is hierbij van groot belang. Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is dan ook een absolute vereiste.


Bedrijfsprofiel
Auto Smeeing Soest bestaat dit jaar 50 jaar en is met een jaarlijkse verkoop van circa 4.500 auto's
de grootste multimerk autodealer van Nederland. Er wordt een modern beleid gevoerd gericht op het optimaal bedienen van klanten in heel Nederland. Het QuickServ servicecenter van Auto Smeeing Soest is ingesteld op het onderhoud en de reparatie van alle merken personenauto’s en bestelwagens.


Bedrijfscultuur:
Auto Smeeing Soest behoort tot Nederlands meest professionele aanbieders van occasions en nieuwe auto’s. De medewerkers van Auto Smeeing Soest zijn bovengemiddeld klantgericht. De bedrijfssfeer is informeel en sterk gericht op prestaties.


Arbeidsvoorwaarden
De juiste kandidaat kan rekenen op een prima beloning in relatie tot wat gebruikelijk is.


Interesse?

Stuur dan snel je CV met een bondige motivatie naar Richard Kampert: rkampert@autosmeeing.nl 

De zekerheden van Auto Smeeing Soest

Zekerheid van ruime keuze: 600 auto's
Bij Auto Smeeing Soest heeft u altijd de zekerheid van een enorme keuze. In de overdekte showrooms met een totaaloppervlakte van 20.000m2 staan altijd ruim 600 personen- en bestelauto’s, zowel occasions als nieuw.

Garantie-reparaties bij u in de buurt
Is er na uw aankoop een garantiereparatie en woont u niet in de regio Soest? Kies dan voor het gemak en de zekerheid van onze unieke Dichtbij Garantie Service. Laat de reparatie uitvoeren door een merkdealer of Bovag-autobedrijf van uw keuze, bijvoorbeeld dichtbij u in de buurt. Wij regelen alles, u betaalt niets.

Minimaal 6 maanden Bovag garantie*
Koopt u een Best Buy occasion bij Auto Smeeing Soest, dan heeft u standaard de zekerheid van 6 maanden Bovag- en/of fabrieksgarantie. Voor extra zekerheid kunt u deze Bovag-garantie verlengen naar 12 maanden (Best Buy Plus). Bij aanschaf van een nieuwe auto heeft u fabrieksgarantie.

Gecontroleerde en garandeerde km-stand
Van elke door Auto Smeeing Soest geleverde auto is de kilometerstand zorgvuldig gecontroleerd. Wij garanderen u dan ook de juistheid van het aantal kilometers zoals op de ‘teller’ staat.

Glashelder verleden 
Koopt u bij ons een occasion dan bent u verzekerd van een glashelder autoverleden. Van onze auto's is de onderhoudshistorie en oorsprong bekend. Bovendien verkopen wij geen auto's met een schadeverleden (wok). Glashelder dus!