Multimerk werkplaats/bandencentrum: vakkundig en voordelig

Welk automerk u ook rijdt en waar u de auto ook heeft gekocht, in ons QuickServ servicecenter/bandencentrum in Soest kunt u met uw personenauto en bestelauto heel voordelig - ook zonder afspraak - direct terecht voor reparatie en onderhoud aan alle automerken.

Direct een afspraak maken?

Voor de dag van vandaag kan online helaas niet ingepland geworden, maar uiteraard bent u van harte welkom om langs te komen voor de diverse QuickServ werkzaamheden.
Contact / afspraak maken

receptiesoest@autosmeeing.nl

Openingstijden QuickServ werkplaats
- Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 17.15 uur
- Zaterdag: 09.00 - 13.00 uur

 

Auto Smeeing Soest/QuickServ
Koningsweg 14, Soest
Tel.: 035 - 603 99 09 

E-mail: receptiesoest@autosmeeing.nl
www.quickserv.nl 

De zekerheden van Auto Smeeing Soest

Zekerheid van ruime keuze: 600 auto's
Bij Auto Smeeing Soest heeft u altijd de zekerheid van een enorme keuze. In de overdekte showrooms met een totaaloppervlakte van 20.000m2 staan altijd ruim 600 personen- en bestelauto's, zowel occasions als nieuw.

Garantie-reparaties vanuit huis geregeld
Is er na uw aankoop een garantiereparatie en woont u niet in de regio Soest? Kies dan voor het gemak en de zekerheid van onze unieke Dichtbij Garantie Service. Laat de reparatie door ons uitvoeren waarbij u profiteert van gratis vervangend vervoer of gratis haal- en brengservice. Wij regelen alles, u betaalt niets.

Minimaal 6 maanden Bovag garantie*
Koopt u een Best Buy occasion bij Auto Smeeing Soest, dan heeft u standaard de zekerheid van 6 maanden Bovag- en/of fabrieksgarantie. Voor extra zekerheid kunt u deze Bovag-garantie verlengen naar 12 maanden (Best Buy Plus). Bij aanschaf van een nieuwe auto heeft u fabrieksgarantie.

Gecontroleerde en garandeerde km-stand
Van elke door Auto Smeeing Soest geleverde auto is de kilometerstand zorgvuldig gecontroleerd. Wij garanderen u dan ook de juistheid van het aantal kilometers zoals op de 'teller' staat.

Glashelder verleden 
Koopt u bij ons een occasion dan bent u verzekerd van een glashelder autoverleden. Van onze auto's is de onderhoudshistorie en oorsprong bekend. Bovendien verkopen wij geen auto's met een schadeverleden (wok). Glashelder dus!