Hoe werkt het?

Onze auto inkoopservice is altijd geïnteresseerd in mooie en goed uitgeruste personenauto’s en bedrijfsauto’s. Na ontvangst van de benodigde informatie, en minimaal 6 foto’s van de binnen- en buitenzijde van uw auto, ontvangt u van ons binnen 24 uur een volledig gratis waardebepaling van uw auto. Onze taxatie en ons bod zijn volledig vrijblijvend. Verplichten u dus nergens toe. Ons bod geldt 5 dagen lang. U heeft dus 5 dagen de tijd om in alle rust te besluiten of u ons bod wel of niet accepteert. Bij ons doet u direct zaken. En dat scheelt geld en tijd. 

We hebben een deal, en nu?

Wij mogen uw auto kopen, daar zijn wij heel blij mee! 

Zo gemakkelijk kan het zijn.


Inkoopservice: verkoop ons - binnen 24 uur - uw auto!

Ook voor bedrijfswagens

 Uw auto verkopen zonder gedoe.

Bent u de eigenaar van een mooie personenauto of bedrijfsauto en wilt u uw auto verkopen zonder iets terug te kopen? Kies dan voor onze directe auto-inkoopservice formule. En profiteer o.a. van de gegarandeerd beste prijs. Bij ons géén duur landelijk dealernetwerk of provisies voor intermediairs. Wij hebben één centrale vestiging in Nederland (in Soest). U doet direct zaken met ons en krijgt gegarandeerd de beste prijs voor uw occasion. Bovendien handelen we alles, zonder gedoe, direct en snel voor u af.

Nieuw: ontvang een bieding via WhatsApp!

Stuur het liefst minimaal 6 foto’s van de binnen- en buitenzijde van uw auto incl. km. stand (max. 100.000 km, geen schadeverleden), kentekenplaat, schades en bijzonderheden naar 06-83171824 en u ontvangt van ons binnen 24 uur (tijdens kantooruren zelfs binnen 4 uur!)een volledig gratis waardebepaling van uw auto. 

Geen WhatsApp? Gebruik dan de online tool hierboven of bel 035-603 99 25.

De zekerheden van Auto Smeeing Soest

Zekerheid van ruime keuze: 600 auto's
Bij Auto Smeeing Soest heeft u altijd de zekerheid van een enorme keuze. In de overdekte showrooms met een totaaloppervlakte van 20.000m2 staan altijd ruim 600 personen- en bestelauto’s, zowel occasions als nieuw.

Garantie-reparaties bij u in de buurt
Is er na uw aankoop een garantiereparatie en woont u niet in de regio Soest? Kies dan voor het gemak en de zekerheid van onze unieke Dichtbij Garantie Service. Laat de reparatie uitvoeren door een merkdealer of Bovag-autobedrijf van uw keuze, bijvoorbeeld dichtbij u in de buurt. Wij regelen alles, u betaalt niets.

Minimaal 6 maanden Bovag garantie*
Koopt u een Best Buy occasion bij Auto Smeeing Soest, dan heeft u standaard de zekerheid van 6 maanden Bovag- en/of fabrieksgarantie. Voor extra zekerheid kunt u deze Bovag-garantie verlengen naar 12 maanden (Best Buy Plus). Bij aanschaf van een nieuwe auto heeft u fabrieksgarantie.

Gecontroleerde en garandeerde km-stand
Van elke door Auto Smeeing Soest geleverde auto is de kilometerstand zorgvuldig gecontroleerd. Wij garanderen u dan ook de juistheid van het aantal kilometers zoals op de ‘teller’ staat.

Glashelder verleden 
Koopt u bij ons een occasion dan bent u verzekerd van een glashelder autoverleden. Van onze auto's is de onderhoudshistorie en oorsprong bekend. Bovendien verkopen wij geen auto's met een schadeverleden (wok). Glashelder dus!