Totaal-aanbod mobiliteit

Begonnen als 1-mans reparatiebedrijf en vervolgens dealer van diverse merken zijn wij in de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een ‘multimerk retailer’ op het gebied van mobiliteit met een overdekte showroom-oppervlakte van ruim 20.000 m2. Kenmerkend voor Auto Smeeing Soest en de aan ons gerelateerde partnerbedrijven is een uitstekende dienstverlening, maximale transparantie, garantie en zekerheid bij uw aankoop in combinatie met een scherpe prijs.

 

Multimerkdealer: 600 personen- en bestelauto’s (occasions en nieuw)


 

 

All-in private lease van auto’s, fietsen en Speed Pedelecs
www.yourlease.nl

 

 

Merkonafhankelijke garage en bandencentrum
www.quickserv.nl

 


 

Specialist voor advisering, levering en reparatie van topmerken (elektrische) fietsen
en Speed Pedelecs
www.profile-soest.nl 

 

 

 

Webshop en outlet met laagst geprijsde (elektrische) fietsen en e-scooters
www.hartvoorfietsen.nl

 

 

(Web)shop/adviespunt voor scootmobielen: private lease en verkoop van onderdelen
www.hartvoorfietsen.nl

De zekerheden van Auto Smeeing Soest

Zekerheid van ruime keuze: 600 auto's
Bij Auto Smeeing Soest heeft u altijd de zekerheid van een enorme keuze. In de overdekte showrooms met een totaaloppervlakte van 20.000m2 staan altijd ruim 600 personen- en bestelauto’s, zowel occasions als nieuw.

Garantie-reparaties bij u in de buurt
Is er na uw aankoop een garantiereparatie en woont u niet in de regio Soest? Kies dan voor het gemak en de zekerheid van onze unieke Dichtbij Garantie Service. Laat de reparatie uitvoeren door een merkdealer of Bovag-autobedrijf van uw keuze, bijvoorbeeld dichtbij u in de buurt. Wij regelen alles, u betaalt niets.

Minimaal 6 maanden Bovag garantie*
Koopt u een Best Buy occasion bij Auto Smeeing Soest, dan heeft u standaard de zekerheid van 6 maanden Bovag- en/of fabrieksgarantie. Voor extra zekerheid kunt u deze Bovag-garantie verlengen naar 12 maanden (Best Buy Plus). Bij aanschaf van een nieuwe auto heeft u fabrieksgarantie.

Gecontroleerde en garandeerde km-stand
Van elke door Auto Smeeing Soest geleverde auto is de kilometerstand zorgvuldig gecontroleerd. Wij garanderen u dan ook de juistheid van het aantal kilometers zoals op de ‘teller’ staat.

Afgesloten APK bij moment van aflevering
Koopt u bij ons een occasion die een APK moet krijgen, dan voorzien wij uw aan te kopen occasion op het moment van afleveren van een nieuwe APK. Hierdoor heeft u daar geen omkijken meer naar.